Etsi

Yrittäjyys

Uudenmaan Kasvupolku on auki 30 yritykselle

Kasvu Open täyttää kymmenen vuotta tänä vuonna ja lähtee juhlavuoden kunniaksi kiertämään Suomea! Uudenmaan Kasvupolku starttaa Järvenpää-talolla pidettävällä Koolla on väliä -kasvutapahtumalla.

Koolla on väliä -kasvutapahtuma Järvenpää-talolle 28.1.

Kiertueella on kuusi kasvuyrittäjyyden täyteistä iltapäivää Järvenpäässä, Kuopiossa, Oulussa, Tampereella, Seinäjoella ja Helsingissä. Tapahtumissa tuodaan yhteen yrittäjät, kasvun sparraajat, kasvun kumppanit ja alueen toimijat. Päivissä on koko kansan tunteman yrittäjän keynote -puheenvuoro sekä alueen kahden kasvuyrittäjän puheenvuorot. Kiertueen teemana ovat kasvun arvot ja vastuu.

Järvenpäässä tapahtuman avaa sarjayrittäjä Teemu Arina

Tapahtuman keynote-puhuja Teemu Arina on tunnettu digitalisaation asiantuntija, teknologia-alan sarjayrittäjä, tietokirjailija ja biohakkeri. Hän on perehtynyt erityisesti digitaalisen liiketoiminnan, sosiaalisen median, ihmisen ja koneen välisen vuorovaikutuksen, verkko-oppimisen ja digitaalisen terveyden avainkysymyksiin.

Suomalaisen Jalotofun menestysreseptiä päivässä avaa Jalofoodsin Jouko Riihimäki. Lisäksi päivässä kuullaan kuinka pilliteollisuus mullistetaan kierrätettävillä biohajoavilla pilleillä kun Doleasta saapuu kertomaan Ismo Sillanpää.

Lisäksi päivässä pääsee osallistumaan teemapöytäkeskusteluihin, verkostoitumaan muiden yrittäjien ja kasvun mahdollistajien kanssa.

Päivässä on mahdollista hakea mukaan Kasvu Openin Kasvupolulle.

Ilmoittaudu mukaan tapahtumaan täältä 

Uudenmaan Kasvupolku on auki 30 yritykselle

Uudenmaan Kasvupolulle voivat hakea mukaan kaikki Itä-, Keski- ja Länsi-Uudenmaan alueiden kasvunälkäiset yritykset ikään, kokoon tai toimialaan katsomatta. 

Sparraajat auttavat Kasvupolulle mukaan valittuja yrityksiä löytämään kasvun eväitä ja kontakteja kahdenkeskisissä tapaamisissa. Kasvupolulla jokaiselle yritykselle valitaan heidän tarpeisiinsa sopivat sparraajat yrityksen kasvusuunnitelman tavoitteiden mukaisesti. 

Kasvupolulle valitaan mukaan 30 suurimman kasvupotentiaalin omaavaa yritystä. Kaikille mukaan hakeneille ilmoitetaan valinnoista haun päätyttyä. 

Uudenmaan Kasvupolulle voi hakea mukaan 11.3.2020 saakka.

Tutustu KasvuPolkuun ja hae mukaan