15.1.2020 klo 09:41
Uutinen

BOOST 2020 – myynti haltuun!

Nyt boostataan myynti kuntoon yhdessä! Lähde mukaan Uudenmaan Yrittäjien vuoteen 2020 parantamaan oman firmasi myyntiä. Innostu, oivalla ja katso, mitä voit saada vuodessa aikaan.

Tietoa tarvitaan, mutta ennen kaikkea tekemistä. Myyntiä voi ja kannattaa lähteä pistämään kuntoon askel askeleelta, ja siitä voi rakentaa omalle firmalleen sellaisen kokonaisuuden, joka sopii itselle.

Myynnin kehittäminen näkyy vuonna 2020 Uudenmaan Yrittäjien tilaisuuksissa, viestinnässä ja tekemisessä. Isompia ja pienempiä vinkkejä ja työkaluja myynnin kehittämiseen tarjoillaan läpi vuoden. Käymme läpi perusasioita, jotka jokaisen yrittäjän kannattaa tarkastaa tekemisessään aika ajoin ja kerromme, miten muut yrittäjät ovat myyntiään kehittäneet ja kasvattaneet.

Hyödynnä yrittäjien verkosto – innostu ja oivalla

Yrittäjäjärjestö on yrittäjien yhteisö. Hyödynnätkö vielä sen voimaa myynnissä tai markkinoinnissa? Parhaat oivallukset ja innostus syntyvät usein keskustellessa toisten yrittäjien kanssa. Tuttujen kesken suosittelu ja bisnes lähtevät liikkeelle luontevasti.

BOOST 2020 -myyntistarteissa saat yrittäjäporukan sparraajaksesi ja tukijaksesi, nyt ihan konkreettisesti.

Tilaisuudet starttaavat helmikuussa

Uudenmaan Yrittäjien BOOST 2020 -myyntistartit järjestetään helmi-maaliskuussa kolmella eri paikkakunnalla. Näkökulma myyntiin on käytännönläheinen.

Illan aikana Kasvattamon Mika Repo ja Tomas Romero haastavat meidät oivaltamaan myynnin ja myyntiasenteen saloja. Workshopeissa sparrataan jokaisen ajatuksia myynnistä vuorotellen. Saat mukaasi listan toimenpiteitä, joiden toteuttamisen omassa firmassasi voit aloittaa heti!

BOOST 2020 starttitilaisuudet

Tule hakemaan potkua myyntiin starttitilaisuuksista!

3.2. Lohja, Laurea klo 17.30 – 21

11.2. Klaukkala, Monikko-sali klo 18 – 21.30

5.3. Porvoo, Bistro Gustav klo 18 – 21.30

Jäsenyrittäjänä saat kutsut tilaisuuksiin suoraan sähköpostiisi. Jos et ole vielä jäsen, löydät tiedot Uudenmaan Yrittäjien verkkosivuilta ja Facebook-sivulta.

Ensimmäiset tärpit myynnin kehittämiseen

Miten vaikutan myyntiin?

Eniten vaikutat myyntiisi tekemällä asioita myynnin eteen. Aseta tavoitteet, mieti myyntiväylät, suunnittele tavat, kalenteroi, toteuta ja kerää tiedot toteutuneesta myynnistä. Kun teet asiat järjestelmällisesti, saat itsellesi dataa, jonka avulla myyt seuraavalla kerralla entistä paremmin.

Miten myynti vaikuttaa minuun?

Tee myynnistä itsellesi mieluista tai ainakin mahdollisimman kivaa: tee ne asiat itse, missä olet hyvä, mistä pidät ja mitkä sinun on strategisesti tehtävä. Jos inhoat kylmäsoittoja, voitko ulkoistaa ne? Juhlista onnistumistasi!

Palvele asiakasta

Kuinka hyvin tunnet asiakkaasi? Keitä he ovat, missä he ovat ja milloin he haluavat ostaa? Mitä he oikeastaan ostavat, kun he ostavat tuotteesi tai palvelusi? Mitä he haluavat tietää, millaisen fiiliksen he tuotteestasi tai palvelustasi haluavat? Millä tavalla he haluavat ostaa? Sovita tapasi myydä asiakkaillesi sopivaksi.