Ajantasaiset tiedot koronasta yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Etsi

Hae mukaan Uudenmaan Kasvupolulle

KasvuOpen on valtakunnallinen yritysten sparrausohjelma, joka tarjoaa maksutonta apua yritysten liiketoiminnan kehittämiseen. Voit hakea KasvuOpeniin yrityksestäsi toimialasta, sijainnista tai liikevaihdosta riippumatta.

Kasvu Open täyttää kymmenen vuotta. Valtakunnallinen yritysten sparrausohjelma on boostannut kymmenen vuoden aikana 2000 yritystä eteenpäin kohti niiden kasvutavoitteita. Nyt KasvuOpenin Kasvupolku on jälleen auki uusmaalaisille yrityksille. Mukaan voivat hakea kaikenkokoiset yritykset, joilla on kasvunnälkää ja kasvupotentiaalia.

Keski-Uudenmaan Kasvupolun voittajaksi kaudella 2019 valittin Loxus 3D Tunnelinspections Oy.  

- Parkkilipuilla ja bensoilla ei ole mitään merkitystä sen tuloksen suhteen, mikä tämän kautta on saatu (300K tarjouksissa). Ilmapiiri oli todella hyvä jokaisessa tapahtumapäivässä. Kun joutui itse panostamaan, niin antoi enemmän. Kokemus todella kova, ilman muuta mukaan, sanoo Loxus 3D Tunnelinspections Oy:n toimitusjohtaja ja omistaja Mikko Simola. 

Kasvata liikevaihtoasi – tutkitusti!

Uudenmaan Kasvupolulle voivat hakea mukaan kaikki Itä-, Keski- ja Länsi-Uudenmaan alueiden kasvunälkäiset yritykset ikään, kokoon tai toimialaan katsomatta. 

Kasvupolulla yritys tapaa yhteensä kahdeksan sparraajaa. Jokaiselle yritykselle valitaan heidän tarpeisiinsa sopivat sparraajat yrityksen kasvusuunnitelman tavoitteiden mukaisesti. 

Sparraajat auttavat Kasvupolulle mukaan valittuja yrityksiä löytämään kasvun eväitä ja kontakteja kahdenkeskisissä tapaamisissa.

Sparraus on mukaan valituille yrityksille maksutonta.

Näin haet mukaan Kasvupolulle

Uudenmaan Kasvupolulle voit hakea mukaan 11.3.2020 saakka. Lue ohjeet ja hae mukaan täällä: www.kasvuopen.fi/kasvupolut

Kasvupolun tuomaristo käy läpi hakemukset ja valitsee niiden perusteella sparraukseen osallistuvat yritykset.

Kasvupolulle valitaan mukaan 30 suurimman kasvupotentiaalin omaavaa yritystä. KasvuOpen tiimi ilmoittaa valinnoista kaikille mukaan hakeneille haun päätyttyä. 

Kasvupolkujen valintakriteerit ovat markkinapotentiaali, tiimi, kasvukyky ja näytöt. Voit hakea mukaan useammalle Kasvupolulle, mutta tulla valituksi vain yhdelle.

Sparraajat ovat yrityselämän asiantuntijoita, esimerkiksi kokemusjohtajia.

Uudenmaan Kasvupolku 2020 pähkinänkuoressa

Kasvupolku on alueellinen kahden tapahtumapäivän kokonaisuus. Tapahtumapäivissä valitut yritykset pitchaavat oman kasvusuunnitelmansa ja tapaavat 3-5 sparraajaa luottamuksellisissa tapaamisissa.

  • 15.4.2020 1. sparrauspäivä Länsi-Uudenmaan yrityksille
  • 16.4.2020 1. sparrauspäivä Itä-Uudenmaan yrityksille
  • 21.4.2020 1. sparrauspäivä Keski-Uudenmaan yrityksille
  • 14.5.2020 2. sparrauspäivä Tuusulassa, kaikille Uudenmaan Kasvupolun yrityksille

Tapaa sijoittajat ja suosikit saman katon alla

KasvuOpen karnevaali on kaksipäiväinen tapahtuma, joka päättää Kasvu Open -kauden. Karnevaalissa valitaan Kasvu Open -voittajat. Voittajat valitaan Kasvupoluilla menestyneiden yritysten joukosta.