16.2.2018 klo 20:17
Uutinen

Jan-Erik Chydenius ja Elina Seikku Vuoden Yrittäjiksi

Hangon Yrittäjät ry on palkinnut yrittäjäpariskunta Jan-Erik Chydeniuksen ja Elina Seikun Vuoden Yrittäjinä. Tunnus luovutettiin yhdistyksen järjestämässä Suomi 100 Gaalassa 5.12.2017.!

– Chyde ja Elina ovat tehneet Hangossa määrätietoista ja pitkäjänteistä työtä jo yli viisitoista vuotta. Viimeisin kohde, Maumau-talona tunnettu Hangon Majakka, on samalla myös todellinen kulttuuriteko koko kaupunkikuvan puolesta. Valinta Vuoden Yrittäjä -tunnuksen voittajiksi oli selvä, vaikka ehdokkaita oli tänäkin vuonna useita, Hangon Yrittäjien puheenjohtaja Nana Hyry kertoo.

Oy Chydenius Ab ja vuonna 2016 perustettu Oy Chyde Invest Ab ovat rakentaneet Hankoon sekä uudiskohteita että remontoineet vanhoja rakennuksia. Etenkin vanhojen talojen kunnostaminen on se työ, jossa näkyy molempien yrittäjien intohimo niin historiaan ja Hankoon kun rakentamiseen ja sisustamiseenkin.
– Haluamme tarjota asiakkaillemme elämää, josta ei tarvitse ottaa lomaa! Chyde tiivistää yrityksensä ajatusmaailman.

Oy Chyde Invest Ab:n liikevaihto on tänä vuonna marraskuun loppuun mennessä n. 15 m€. Yrityksen toimintafilosofiaan kuuluu, että tavarat ja palvelut ostetaan mahdollisimman pitkälle paikallisilta yrityksiltä. Tällä hetkellä yritys ostaa palveluita ja tavaroita 68 hankolaiselta ja 38 tammisaarelaiselta yritykseltä.

Vuoden Yrittäjä -tunnustuspalkinnon kriteereinä oli myös Chyden aktiivinen työ yrittäjyyden edistämiseksi. Hän on sparrannut vuosien aikana noin 30 uutta ja kasvuvaiheessa olevaa yritystä pro bono ja vaikuttanut aktiivisesti myös yrittäjäyhdistyksessä. Suomen Yrittäjien tuoreessa liittokokouksessa Jan-Erik Chydenius valittiin Suomen Yrittäjien hallitukseen ruotsinkielisten yrittäjien edustajana.

Lisätiedot:
Jan-Erik Chydenius chyde@chyde.fi puh. 0409006000
Nana Hyry, Hangon Yrittäjät ry, nana@himajahuvila.fi puh. 0400942052