16.2.2018 klo 21:45
Uutinen

Potkua yrittäjyyteen -luentosarja jatkuu keväällä

Hangon Yrittäjien järjestämä Potkua yrittäjyyteen -luentosarja jatkuu taas keväällä. Syksyllä aiheina olivat myyntitaidot, rekrytointi ja lakiklinikka, keväällä pureudutaan markkinointiin, kirjanpitoon ja hyvinvointiin. Luentosarja järjestetään yhteistyössä Hangon kansalaisopiston kanssa. Luennot ovat suomeksi.

Tarinatyöpaja ma 12.3. klo 18-21
Kaupungintalon lämpiö, Vuorikatu 1

Tänä päivänä samistelu ei kannata. Tarina on erottumisen, markkinoinnin ja myynnin työväline numero yksi. Tarinallistaminen eli yrityksen toiminnan muotoilu tarinaksi auttaa luomaan kokonaisvaltaisia persoonallisia ja koukuttavia asiakaskokemuksia. Tekstin ja puhutun tarinan lisäksi viestinnässä ja markkinoinnissa tarvitaan myös tarinatekoja. Tarinakätilönä ja kouluttajana toimii tarinallistaja Anne Kalliomäki. Anne on tarinallistamisen eli tarinalähtöisen palvelumuotoilun paras asiantuntija Suomessa.

Sitovat ilmoittautumiset Tarinatyöpajaan 10.3.2018 mennessä hangon@yrittajat.fi Koulutus on Hangon Yrittäjien ja Uudenmaan Yrittäjien jäsenille maksuton (paikkoja on rajoitetusti). Katso lisää tästä.

Firman piikkiin! Pienyrittäjän taloussuunnittelua ke 18.4. klo 18-20
Kaupungintalon lämpiö, Vuorikatu 1

Annika Metsämäki opastaa käytännönläheisesti ja yrittäjiä ymmärtäen, miten pienyrittäjän tulos- ja taselaskelmaa tulkitaan. Käymme illan aikana myös läpi yrittäjän (olemattomat) vähennysmahdollisuudet sekä opettelemme, miten tehdään oma toiminta- ja taloussuunnitelma ja miten sitä seurataan. Rohkeasti mukaan, vaikka numeroiden pyörittely ei olisi vahvinta osaamistasi!

Sitovat ilmoittautumiset 17.4.2018 mennessä hangon@yrittajat.fi Koulutus on Hangon Yrittäjien jäsenille maksuton (paikkoja on rajoitetusti).

Yrittäjän tsemppipäivä ti 15.5. klo 18-21
Kaupungintalon lämpiö, Vuorikatu 1

Millainen yrittäjäpersoona olet? Älä oleta, otetaan selvää! Saat omaan persoonaasi sopivat ajanhallintavinkit sekä arkea helpottavat, ällistyttävän yksinkertaiset keinot, jotka tekevät meistä jokaisesta asteen mukavampia niin muille kuin myös itsellemme.

Kouluttajana järvenpääläinen yrittäjä ja innostava kumppani Sari Hämäläinen.

Sitovat ilmoittautumiset 12.5.2018 mennessä hangon@yrittajat.fi Koulutus on Hangon Yrittäjien jäsenille maksuton (paikkoja on rajoitetusti).

Ei-jäsenet voivat ilmoittautua luennoille suoraan Hangon kansalaisopistoon tästä linkistä.