30.4.2021 klo 14:55
Uutinen

Hae projektipäälliköksi Hangon Yrittäjille

Hangon Yrittäjät ry hakee määräaikaista projektipäällikköä Hanko Exit -hankkeeseen. Kaksivuotisessa hankkeessa rakennetaan aktivoivia toimintamalleja koronan kurittamille palveluyrityksille ja luodaan uutta ponnistuspohjaa Hankolaisille pk-yrityksille. Toimintamallit sisältävät yrittäjien verkostojen rakentamisen ohella palveluiden tuotteistamisen, markkinointi- ja viestintäalustojen rakentamisen sekä niiden hyödyntämisen.

Projektipäällikkö toimii tiiviissä vuorovaikutuksessa erilaisten yritysten kanssa, hankkeen alussa tehtävän projektisuunnitelman mukaisesti. Projektisuunnitelma toteutetaan Uudenmaanliiton UKKE-rahoitusohjelman agendan ja rahoituspäätöksen mukaisesti. Projektipäällikön tukena toimii Hangon yrittäjien hallitus sekä ohjaustyöryhmä. Hankkeen muita rahoittajia ovat Hangon kaupunki ja Hangon Yrittäjät ry.

Projektipäällikön tehtävässä tarvitaan oma-aloitteisuutta ja itsenäistä työotetta sekä hyvää keskustelutaitoa. Digitaalinen maailma, viestintä ja markkinointi ovat tuttuja toimintaympäristöjä ja myös monipuolinen kirjoittaminen sujuu niissä ympäristöissä. Etsimme hyvää tyyppiä, joka ei arkaile ottaa puhelinta käteen ja sopia tapaamisia yritysten kanssa hankkeen esittelyä varten. Työsuhteen alkamisajankohta 1.6.2021 tai sopimuksen mukaan.

Jos tiedät olevasi etsimämme henkilö, lähetä CV osoitteeseen hangon@yrittajat.fi 10.5.2021 mennessä.

Puhelintiedustelujen soittoajat 3.5. klo 16-17:00, 5.5 klo 16-17:30 ja 6.5. klo 16-17:00, puhelinnumero 046 658 8697.