Hyvinkään Yrittäjät | Yrittajat.fi

Etsi

Hyvinkään Yrittäjät

 

Hyvinkään Yrittäjät on Uudenmaan Yrittäjien suurimpiin lukeutuva paikallisyhdistys, jonka jäsenmäärä on tällä hetkellä noin 750. Paikallisyhdistyksen tarkoituksena on vaikuttaa ja parantaa yritysten ja yrittäjien kannattavan toiminnan yleisiä edellytyksiä omalla toiminta-alueellaan. Lisäksi yhdistys edistää yrittäjyyttä, tervettä kilpailua ja yritysten välistä yhteistyötä sekä toimii yksityisen yrittäjyyden paikallisena edunvalvojana.

Yhdistyksen strategiana on edistää julkisten palvelujen kilpailuttamista ja tehostamista sekä edistää osapuolten osaamista julkisten palvelujen ja hankintojen kilpailuttamisen suhteen. 

Hyvinkään Yrittäjien strategisiin linjauksiin kuuluu myös, että yhdistys antaa aktiivisesti lausuntoja ja kannanottoja kaupungin kehitykseen liittyvistä hankkeista ja päätöksistä. Yhdistys on lisäksi yhdessä muiden osapuolten kanssa mukana kaavoitustyössä, jonka avulla kehitetään entistä kilpailukykyisempää, viihtyisämpää ja toimivampaa kaupunkirakennetta.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan toimintaamme! Voit halutessasi vaikuttaa hyvinkääläisten yrittäjien asioihin tai yhtä hyvin voit vain tulla kuuntelemaan ja viihtymään. Ota yhteyttä