Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Vuoden 2020 Yrittäjäaamiaiset

Järvenpään Yrittäjien yrittäjäaamiainen nautitaan Lounaskahvila Tyynissä kerran kuussa perjantaina klo 7.30 - 10.00.
Poikkeuksellisena vuonna 2020 ilmoitamme aamiaisten toteutumisesta etukäteen.

Seuraava aamiainen 9.10., jonka tarjoaa 10 vuotta täyttävä Lounaskahvila Tyyni.

Seuraavat aamiaiset vahvistamme myöhemmin.

 

Aamuliikuntaa Kunto Saluksella

AAMULIIKUNTA JATKUU KUNTO SALUKSELLA
Järvenpään Yrittäjien aamuliikuntaryhmä Jymyvoima kokoontuu Kunto Saluksella tiistai- ja perjantai-aamuisin klo 8.00–9.00. Tiistaisin ohjattu liikunta on kehonhuoltopainotteista ja perjantaina on vuorossa lihaskunto. Aina voit myös valita omatoimisen harjoittelun kuntosalin puolella. Lisäksi tarjolla on aamukortti niille, jotka haluavat treenata tuntia aiemmin. Syyskauden jumpat ovat alkaneet, tervetuloa mukana. Huolehdimme turvallisuudesta mm. puhdistamalla välineet. Voit myös ottaa oman maton mukaan. Huom! Pyydäthän oman ovikortin, jotta pääset jumppaan ja ovea ei tarvitse pitää avoinna. Jos sinulla on kysyttävää, laita sähköpostia .
www.kuntosalus.fi

 

Järvenpään Yrittäjien hallitus 2020

Järvenpään Yrittäjien hallitus 2020
Puheenjohtaja Sauli Kauppisen varapuheenjohtaja on Miia Karhu. Muita hallituksen jäseniä ovat Jari Mäkinen, Stiina Weckström, Mikael Sirén, Lassi Nyyssönen, Laura Keskitalo, Roope Lehtoranta ja Satu Hart. Sihteerinä jatkaa Topias Mäkipää ja tiedottajana Heli Tiensuu. Talousvastaavana jatkaa Leena Rekola-Nieminen.

 

BusinessBlues 2019 kuvina

BusinessBlues 2019 juhlittiin Gustalundissa aivan mahtavalla porukalla. Mukana oli firmojen henkilökuntaa, alueen paikallisyhdistysten edustusta sekä tietysti JY:n mahtava edustus! Kuvat: Satu Hart.

KATSO KUVAT