Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Yrittäjien koko perheen leffailta: Late Lammas Farmageddon

Yrittäjien koko perheen leffailta: Late Lammas Farmageddon

Aika

21.11.2019 | 18:00

Paikka

Kino Juha
Hyvinvointi

Talven koko perheen leffailta yrittäjille Nurmijärven uudistetussa Kino Juhassa

LATE LAMMAS ELOKUVA: FARMAGEDDON

Shaun the sheep movie: Farmageddon

Maailman suosituin lammas, Late, palaa valkokankaille uudessa seikkailussa.

Kun ilkikurinen mutta hellyyttävä avaruusolento LU-LA tekee hätälaskun lähelle Sammalperän maatilaa, näkee Late mahdollisuuden seikkailuun. Hän ottaa tehäväkseen auttaa kaukaa galaxin toiselta puolen tullut vieras takaisin kotiin.

LU-LAn ihmeelliset voimat, hullunkuriset kujeet ja galaxin kokoiset röyhtäykset hurmaavat pian Laten ja muun lauman. Late johdattaa maan ulkopuolisen ystävänsä Sammalperän metsään etsimään kadonnutta avaruusalustaan tietämättä, että uhkaava avaruusolentoja metsästävä järjestö on heidän kannoillaan. Ehtiikö Late ja muu lauma välttää Farmageddonin Sammalperän tilalla ennen kuin on liian myöhäistä?

Elokuvan ensi-ilta: 11.10.2019. Ikäraja: sallittu kaikille. Pituus: 88min

Linkki traileriin

Leffailta leffaherkkuineen on maksuton jäsenyrittäjille perheineen. Huom! Täytäthän jokaisesta osallistujasta oman lomakkeen! Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Salissa on neljä paikkaa pyörätuoleille. Ilmoitathan tarpeesta ilmoittautumislomakkeen lisätiedoissa.

Ilmoittaudu tästä

Leffaillan yrittäjille tarjoaa Elisa ja yhteistyössä Uudenmaan ja Nurmijärven Yrittäjien kanssa. Lämpimästi tervetuloa mukaan viihtymään ja rentoutumaan.