Etsi

Jokelan Yrittäjien jäsenaamiainen, Tuusulan uusi elinvoimajohtaja paikalla!

Jokelan Yrittäjien jäsenaamiainen, Tuusulan uusi elinvoimajohtaja paikalla!

Aika

24.4.2019 | 7:30 - 9:00

Paikka

Kahvila Maja

Yrittäjäaamiaisella on paikalla esittäytymässä Tuusulan uusi elinvoimajohtaja

Jokelan Yrittäjät ovat kutsuneet huhtikuun jäsenten yrittäjäaamiaiselle Tuusulan uuden elinvoimajohtajan Seppo Pietarisen. Toiveena on, että hän tulee esittäytymään jokelalaisille yrittäjille ja kertomaan Tuusulan kunnan tämän hetkisiä akuutteja juttuja. Häneltä voi myös kysyä visaisia kysymyksiä =). Aamiaistilaisuuden kestoa on lisätty puolella tunnilla, jotta mahdolliselle keskustelulle on aikaa. Mutta viimeistään klo 9.00 on meidän päästettäv vieraamme siirtymään muihin töihin. Pyydämme hänet sitten uudestaan pian, mikäli jutut jäävät kesken.

Aamiaiselle voi normaalin tapaan saapua mihin aikaan tahansa klo 7.30-9.00 aikana ja tulla rauhassa syömään maittavan aamiaisen! Tervetuloa!

 

Jokelan Yrittäjien aamiaistilaisuuksien periaatteet

Jokelan Yrittäjät haluavat tarjota jäsenilleen ja heidän puolisoilleen tai työkaverille (2 hlöä/yritys) maittavan aamiaisen ja tilaisuuden rupatella muutama sananen kahvikupposen äärellä. Aamiainen toteutetaan non stop -periaatteella, eli mukaan voi hypähtää omien menojen mukaisesti.

 

Jäsenten yrittäjäaamiainen toteutetaan
  • Kevätkaudella tammi-toukokuussa kuukauden viimeinen keskiviikko klo 7.30-8.30 Kahvila Ma-Ja
  • Syyskaudella elo-marraskuussa kuukauden viimeinen keskiviikko klo 7.30-8.30, paikka avoin
  • Vuoden 2019 aikana järjestämme kaksi kaikille yrittäjille ja yrittäjäksi aikoville avointa yrittäjäaamiaista 27.3., jota emännöi Fennia ja 28.8., jota emännöi Keuke