Etsi

#vitosenlounas starttaa jälleen Yrittäjän päivänä 5.9.2018

#vitosenlounaat jatkuvat - kaikki yrittäjät jäsenyydestä riippumatta tervetulleita!

Viime keväänä aloitettu #vitosenlounas jatkaa nyt syksyllä uudistettuna siten, että Kirkkonummen Yrittäjät ry haluaa kutsua kaikki alueen yrittäjät - oli jäsenkortti tai ei - lounastamaan yhdessä kunnantalolle aina kuukauden ensimmäisenä torstaina klo 12. Käy tarkistamassa tulevat päivämäärät tapahtumakalenteristamme ja merkitse ne omaan kalenteriisi.

Syksyn #vitosenlounas-startti on poikkeuksellisesti syyskuun ensimmäinen keskiviikko, sillä tällä kertaa kyseessä on vuosittainen Yrittäjän päivä, jota on vietetty jo vuodesta 1997 saakka. Muutoin #vitosenlounas on aina kuukauden 1. torstaina (poislukien itsenäisyyspäivä 6.12.).

Arjen ohessa on kiva kohdata välillä yrittäjäkollegoita ilman sen kummempaa esityslistaa. Lounaalla voi vaihtaa ajatuksia, etsiä yhteistyökumppaneita tai asiakkaita - tai ihan vain nauttia huippumaukkaasta Ervastin ravintolan lounaasta

Lounaalle ei tarvitse ilmoittautua etukäteen, sen kun tulet paikalle ja ilmoitat ravintolan kassalla osallistuvasi yrittäjä-lounaalle, niin he veloittavat teiltä vain 5 euroa.

Nähdäänhän!