Etsi

Klaukkalan joulukadun avajaiset

Klaukkalan joulukadun avajaiset

Aika

22.11.2019 | 18:00

Paikka

Klaukkalantie-Klaukkalan tori
Vapaa-aika

Klaukkalan joulukatu on kuulunut kylämme perinteisiin jo vuodesta 1994 alkaen. Osallistuminen Suomen pisimpiin kuuluvan joulukadun avajaisiin on muodostunut jo meille kiinteäksi traditioksi samaan tapaan, kuin joulurauhan julistuksen seuraaminen turkulaisille. Perinteikkään joulukadun järjestäminen on perustamisestaan lähtien ollut paikallisen yrittäjäyhdistyksen ja alueen yritysten yhteisen talkootyön tulos.

Joulupukki starttaa Klaukkalan joulukadun kaikille avoimella kulkueella perjantaina 22.11. noin klo 18 kauppakeskus Brunnilta.

Ennen kulkueen lähtöä osanottajille jaetaan valotikkuja Brunnin pihalla alkaen noin klo 17.15.

Kulkue kävelee Klaukkalantien Lopen suuntaan kulkevaa ajorataa pitkin. Ajorata on kulkueen ajan suljettu ajoneuvoliikenteeltä. Liikenne pääee koko kulkueen ajan kiertämään Lahnuksentie-Isosepälän ja Viirintien kautta.

Klaukkalantien moottoritien suuntaan kulkeva ajorata on käytössä lukuunottamatta hetkellistä pysäytystä kulkueen liikkeellelähdön aikana.

Kulkueen saavuttua Klaukkalan torille Joulupukki jakaa lapsille karkkia ja tapahtuma päättyy perinteiseen ilotulitukseen.

Lämpimästi tervetuloa avaamaan joulu Klaukkalassa!

T. Klaukkalan Yrittäjät