Etsi

MATO VALTONEN "Hullut vie maailmaa eteenpäin, viisaat koittaa pitää sitä pystyssä"

MATO VALTONEN "Hullut vie maailmaa eteenpäin, viisaat koittaa pitää sitä pystyssä"

Aika

3.4.2019 | 18:00

Paikka

Laurentius-Sali

Hinta

Yrittäjäyhdistyksen jäsenet 29 €, ei jäsenet 39 €
Muut tapahtumat

Luovuuden asiamies, yrittäjä, kirjailija, rock-kukko ja puhetyöläinen Mato Valtonen puhuu innostavan työilmapiirin puolesta muutosten maailmassa. Lisäksi hän kartoittaa  jarruja, jotka eteen tullessaan estävät meitä käyttämästä voimavarojamme. Hän haastaa simppelin oivaltamisen kautta uudenlaisiin tavoitteisiin.

Madolla on ilmiömäinen kyky puhaltaa kuulijoihinsa me-henkeä ja tekemisen meininkiä. Hänen todella vaiherikas elämä sekä monipuoliset kokemukset antavat poikkeuksellisen kaikupohjan herätellä kuulijansa ajattelemaan ja asettelemaan tavoitteitaan rohkeammin. Epäonnistumisiakin hän on joutunut kokemaan, mutta aina on noustu ikuisella optimismilla.

Kiinnostavia yrittäjätarinoita kuinka saatiin Puna-Armeijan kuoro yhteistyöhön, kuinka Leningrad Cowboysista tehtiin tunnettu maailmalla tai kuinka Wapit Oy teki maailman ensimmäiset kaupalliset matkapuhelinpalvelut. Menneisyyteen vaipuja ryöstää oman tulevaisuutensa, eikä uuteen voi kävellä takaperin. Suomalaisilla on nyt maailmanluokan mahdollisuudet näyttää mistä tervaskannosta meidät on sorvattu, ne vain pitää nähdä. Ollaan ylpeitä itsestämme, Mato kertoo kuinka se onnistuu.

Esitelmöitsijänä Valtosella on pitkälti yli 1000 tilaisuuden kokemus ja hänet on valittu Vuoden Puhujaksi 2008 sekä Vuosikymmenen Puhujaksi 2012.

Kahvit klo 19.30 - 20.00.

ILMOITTAUTUMISAIKAA JATKETTU 1.4.2019 asti!

Ilta jatkuu vaalipaneelilla klo 20.00, jonka Mato Valtonen juontaa. Vaalipaneeliin osallistuminen on maksutonta. Jos osallistut vain vaalipaneeliin niin kerro siitä lisätiedoissa.

Paneelissa mukana:
Räsänen Joona, SDP
Patinen Jussi, Kokoomus
Slunga-Poutsalo Riikka, Perussuomalaiset
Ferin Kirsi, Keskusta
Liimatainen Tiina, Vasemmistoliitto
Méling Jani, Vihreät
Himmanen Heidi, RKP
Junnila Matti, KD
Markkula Timo, Liike Nyt

 

Ilmoittautuminen

Ilmoittautumiseen liittyvä sähköposti