Etsi

Emergency banner

Ajantasaiset tiedot koronasta yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Yrittäjyys

Tekemistä taas riittää!

Uusi Vuosi ja uusi hallitus on aloittanut vauhdilla Yrittäjä yhdistyksessämme. Vuoden 2019 ensimmäinen kokous on saatu läpikäytyä ja heti tositoimissa tehty päätöksiä ja sitouduttu toimintaan täysillä yrittäjien etuja valvomaan ja ajamaan. Hallituksessa onkin meillä hyvä eri alojen monikirjo ja osaamista hallituksesta myös löytyy näin monialaisesti.

Tämä vuosi tulee olemaan työntäyteinen. Meillä on Lohjalla järjestettävänä näin vaatimattomasti Suomen vanhimman yhtäjaksoisesti toimineen paikallisjärjestömme 100 vuotisjuhlat ja siihen liittyviä järjestelyjä on paljon. Juhlalogon suunnittelu on käynnissä ja siinä apuna oppilasyhteistyö Laurean kanssa. Syntymäpäivää vietämme ensi vuonna 22.2.2020. Merkatkaahan jo kalentereihinne.

Nyt on lyötynä lukkoon keväälle jo muutama tapahtuma ja koulutus, sekä saatu Uudenmaan Yrittäjien vastaavat kalenterit rukattua omiemme kanssa samaan. Valtakunnallisiin tapahtumiin kuten Yrittäjäpäivät tänä vuonna pidetään Lahdessa 18.–19.10.2019, johon toivoisin suurta osallistumista meiltä Lohjalta. Se on erinomainen paikka verkostoitua, jossa samalla meille jokaiselle hahmottuu paremmin mahdollisuus Suomen Yrittäjien kautta ajettavien asioiden vaikutuskanava.

Täysin uusiakin tapahtumia kehittelemme ja kokeilemme aina välillä, joten kaikki ideat otetaan vastaan. Hyvänä esimerkkinä mm. pakohuoneen järjestämme jäsenillemme 8.2. johon verkkosivuiltamme tapahtumiin ilmoittautuminen ja kaikki tulevat muutkin tapahtumat näkyvillä.

Lohjan Kaupungin kanssa yhteistyö torin kehittämisen osalta vaatii vielä paljon neuvotteluja, jotta asia saadaan molempien kannalta oikeille urille. Nyt saaduilla talousluvuilla ei toimintaa voi harteillemme ottaa ja osaratkaisu ei kaupungin osalta tämän päivän ehdoilla käynyt. Muuten kaikki meitä koskettava kaavoituksen, hankintoihin ja yrittämiseen liittyvä asia, niin olemme Lohjan Kaupungin kanssa vääntämässä meille paikallisille Yrittäjille jouheammiksi ja helpommiksi hoitaa. Tehtävää on toki vielä paljon ja aina kaikista epäkohdista meille tietoa, niin tiedetään ottaa kantaa. 

Tässä vielä kaikille lukuun toimintasuunnitelmamme, joka toimii kaiken toimintamme perustana. Näin viemme yhdessä asioita samaan suuntaan ja uskon myös että parempaan suuntaan.

Olkaamme aktiivisia ja näin saamme parhaan edun järjestöstämme!

Terveisin

Pasi Hotti
puheenjohtaja