Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Loviisan Yrittäjät

 

Täältä saat tietoa Loviisan Yrittäjistä, yhdistyksen jäsenistä ja ajankohtaisista tapahtumista.

Loviisan Yrittäjät r.y. on perustettu vuonna 1950 ja toimii alueellaan olevien jäsenyrittäjien edunvalvontajärjestönä (jäseniä nyt n. 250). Loviisan Yrittäjät ry on Suomen Yrittäjien ja Uudenmaan Yrittäjien paikallisyhdistys ja takaa siten jäsenilleen myös maanlaajuisen edunvalvonnan.

Jäsenyys tarjoaa sinulle alueellisia ja valtakunnallisia etuja, joiden sopivuuden itsellesi ja yrityksellesi voit tarkistaa Suomen Yrittäjien ja Uudenmaan Yrittäjien sivuilta.

JÄSENEDUT KUN LIITYT JÄSENEKSI

Loviisan Yrittäjät valvoo ja ajaa aktiivisesti yrittäjien etuja kuntaan, yrittäjien aluejärjestöön (Uudenmaan Yrittäjät ry) sekä muihin tahoihin päin. Lisäksi järjestämme vapaa-ajan toimintaa yrittäjille perheineen, vierailuja jäsenyrityksissä, sekä muita juhlia. Panostamme myös yrittäjyyskasvatukseen toimimalla aktiivisesti koulujen kanssa yrittäjyyden asialla, sekä Uusimaa on osana eurooppalaista nuori-yrittäjyys aluetta. Lisäksi Loviisan Yrittäjät on perinteisesti mukana järjestämässä Loviisan City Shopping tapahtumia marraskuussa ja toukokuussa. Kesällä järjestämme lisäksi Yrittäjä-ravit, joka on osa Loviisan kesätoimintaa.

Yhdistys julkaisee jäsenilleen myös jäsentiedotteen 2 kertaa vuodessa. Kevätkokous pidetään maalis-huhtikuussa ja syyskokous marras-joulukuussa.

Suomen Yrittäjien jäsenenä pääset hyödyntämään myös monia rahanarvoisia jäsenenetuja. Alennuksia tarjoaa mm. Fonecta, Tallink, Viking Line, Suomen Asiakastieto.fi, Fennia, Sonera, Teboil, ST1, Shell, Best Western-, Scandic- ja Hilton-hotellit, Mastercard, Europcar jne. Hyödyllinen etu on myös Fonecta Finderin 100 maksutonta hakua/kuukausi.

Koulutuspalveluja hyödyntämällä (yhteistyössä Edupolin kanssa) voit osallistua ajankohtaisille kursseille ja seminaareihin edulliseen jäsenhintaan. Lisäksi voit hankkia ajankohtais- ja ammattikirjallisuutta edullisesti.

Jäsenetuna saat 10 kertaa vuodessa Yrittäjäsanomat -jäsenlehden, 6 kertaa vuodessa Yrittäjäinfo - jäsentiedotteen ja voit tilata Yrittäjä -ammattilehden jäsenetuhintaan.

Uusi Uudenmaan yrittäjäyhdistysten aikakausilehti Firma ilmestyy 6 kertaa vuodessa.

NEUVONTAPALVELUT JÄSENILLE

100 asiantuntijaa käytettävissäsi puhelinsoiton päässä! Maksuton puhelinneuvonta antaa monipuolista opastusta ja neuvontaa yritystoimintaan liittyen. Lakiasioissa neuvontapalvelun puoleen kääntymällä voit säästää todella pitkän pennin. Suomen Yrittäjien omien asiantuntijoiden lisäksi käytössäsi on lähes sata valtakunnan eturivin asiantuntijaa (mm. asianajajia ja tuomareita).

Ota edut käyttöösi - Liity jäseneksi!

Tarkemmat tiedot jäseneduista löydät Suomen Yrittäjien osoitteesta:http://www.yrittajat.fi/fi-FI/suomenyrittajat/palvelutjasenille/ja Uudenmaan Yrittäjien osoitteesta: http://www.yrittajat.fi/fi-FI/uudenmaanyrittajat/jasenelle/ .

Ei niin isoa haastetta olekaan, ettei yrittäjä sitä selättäisi. Yrittäjän työ vaatii sisua, uskoa tulevaisuuteen - ja joskus myös tukea. Suomen Yrittäjiä on jo 113 000 - tervetuloa kasvavaan joukkoon!

Kiinnostuitko?

Voit liittyä jäseneksi tai pyytää lisätietoja jäseneksi liittymisestä lähettämällä viestin osoitteeseen: loviisan@yrittajat.fi (pj Jouni Malmivaara) tai voit myös liittyä jäseneksi netissä osoitteessa: http://www.yrittajat.fi/liity/ .