Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Loviisan Yrittäjät

Loviisan Yrittäjät ry, Lovisa Företagare rf toimii Suomen Yrittäjät ry:n aluejärjestön paikallisyhdistyksenä. Yhdistys on perustettu vuonna 1950. Edustamme paikkakunnalla lähes 250 jäsentä.Paikallisyhdistys toimii pienten ja keskikokoisten yritysten ja yrittäjien yrittäjä-, elinkeino- ja työnantaja poliittisena etujärjestönä.

Paikallisyhdistyksen tarkoituksena on asiantuntijana ja vaikuttajana parantaa yritysten ja yrittäjien kannattavan toiminnan yleisiä edellytyksiä omalla toiminta-alueellaan. Jäsenyys tarjoaa jäsenilleen alueellisia ja valtakunnallisia etuja, joiden sopivuuden itsellesi ja yrityksellesi voi tarkistaa Suomen Yrittäjien ja Uudenmaan Yrittäjien sivuilta.

Yhdistyksemme missio

Parannamme yrittäjien asemaa sekä yrittämisen olosuhteita ja kannustamme yrittäjyyteen Loviisassa.

Yhdistyksen visio

Teemme Loviisasta maan parhaan paikan yrittäjälle

Yhdistyksemme arvot

Arvostettu yrittäjäyhdistys, joka on rohkea ja luotettava asiantuntija sekä ylpeä yrittäjistään.

  • ROHKEUS
  • LUOTETTAVUUS
  • UUSIUTUMINEN

Jäsenedut

Yhdistys julkaisee jäsenilleen myös jäsentiedotteen kerran kuukaudessa pois luettuna kesäkuukaudet. Yhdistyksen varsinainen vuosikokous pidetään syys-marraskuussa hallituksen määräämänä aikana.

Suomen Yrittäjien jäsenenä pääset hyödyntämään myös monia rahanarvoisia jäsenenetuja. Alennuksia tarjoaa mm. Fonecta, Tallink, Viking Line, Suomen Asiakastieto.fi, Fennia, Sonera, Teboil, ST1, Shell, Best Western-, Scandic- ja Hilton-hotellit, Mastercard, Europcar jne. Hyödyllinen etu on myös Fonecta Finderin 100 maksutonta hakua/kuukausi.
Koulutuspalveluja hyödyntämällä (yhteistyössä Edupolin kanssa) voit osallistua ajankohtaisille kursseille ja seminaareihin edulliseen jäsenhintaan. Lisäksi voit hankkia ajankohtais- ja ammattikirjallisuutta edullisesti.

Jäsenetuna saat 10 kertaa vuodessa Yrittäjäsanomat -jäsenlehden, 6 kertaa vuodessa Yrittäjäinfo - jäsentiedotteen ja voit tilata Yrittäjä -ammattilehden jäsenetuhintaan. Uusi Uudenmaan yrittäjäyhdistysten aikakausilehti Firma ilmestyy 6 kertaa vuodessa.

Neuvontapalvelut jäsenille

100 asiantuntijaa käytettävissäsi puhelinsoiton päässä! Maksuton puhelinneuvonta antaa monipuolista opastusta ja neuvontaa yritystoimintaan liittyen. Lakiasioissa neuvontapalvelun puoleen kääntymällä voit säästää todella pitkän pennin. Suomen Yrittäjien omien asiantuntijoiden lisäksi käytössäsi on lähes sata valtakunnan eturivin asiantuntijaa (mm. asianajajia ja tuomareita).

Liity mukaan Suomen suurimpaan elinkeinojärjestöön

Loviisan Yrittäjät ry on osana Suomen Yrittäjien maankattava verkostoa. Suomen Yrittäjät on jäsenmäärältään elinkeinoelämän suurin, 115 000 jäsenyrityksen keskusjärjestö, joka ajaa Suomen pienten ja keskisuurten yritysten asiaa. Jäsenyrityksistä 50 000 on työnantajayrittäjiä. Ne työllistävät yrittäjät mukaan lukien noin 660 000 henkilöä.