1.3.2019 klo 09:07
Uutinen

Aamos raivaa työttömyyttä Suomesta

Aamos Group Oy – Työvoimapalveluita koko Suomen alueelle!

Aamos on ketterä ja innovatiivinen työvoimapalvelujen tuottaja, joka on toiminut alalla jo vuodesta 1997 lähtien. Nykyisin toiminta kattaa lähes koko Suomen. Aamoksen unelmana on työttömyyden raivaaminen Suomesta. Tähän tavoitteeseen yritys tähtää mm. organisaatiokulttuurin muutoksella – tiimitoiminta näkyy ja kuuluu Aamoksen tekemisessä, uusien palvelujen kokeilemisena ja osaamisen sekä sisäisten prosessien uudistamisena. Aamoksen ensisijaisena tavoitteena on tuoton sijaan unelmaa kohti suuntaaminen, ihmisten auttaminen, motivoiminen ja voimaannuttaminen.

Työvoimapalveluita tuotetaan yhteistyössä alueiden ELY-keskusten, TE-toimistojen ja yksityisten palveluntuottajien kanssa. Aamos tarjoaa ratkaisuja, jotka tuovat osapuolia lähemmäs toisiaan ja auttavat työtä löytämään tekijänsä.

Palvelukokonaisuuteen kuuluvat mm.

· TE-toimistoissa tuotettava aulapalvelu eli palveluohjaus.

· Työnhakuvalmennukset, joissa tavoitteena on kehittää työnhakutaitoja ja auttaa jokaista löytämään itselleen sopivaa työtä tai muita jatkopolkuja.

· Työhönvalmennukset, joissa ensisijaisesti etsitään sopivia töitä ja autetaan työllistymisessä

· Uravalmennukset, jotka auttavat jokaista tunnistamaan oman osaamisensa ja ohjaavat löytämään vahvuuksien mukaisia urapolkuja

Aamoksen innovoiva ote sekä modernit toimintatavat ovat saaneet hyvää palautetta niin työntekijöiltä, asiakkailta kuin yhteistyökumppaneilta. Erilaisia palveluita tuotetaan monimuotoisesti; TE-toimistoissa paikan päällä, puhelimitse, sähköpostitse, etätyövälineillä, webinaareissa, verkkokokouksina ja viimeisimpänä on hyödynnetty myös tekoälyä.

Yrityksen kotisivuille: https://aamos.fi

Lue lisää tekoälyn hyödyntämisestä Aamoksen palveluissa: https://aamos.fi/tvp/aamos-innovoi-ja-kehittaa-palveluita/

Aamos Group Oy – ICT-palveluista monipuolista palvelua!

Aamos tarjoaa yrityksille myös ICT-palvelua.

”Helpotamme tietotyötä, tehostamme toimintaa, jotta sinä voit keskittyä omaan työhösi!”

Aamoksen toimintaan lukeutuva ICT-palvelut auttaa Aamoksen työvoimapalveluita tuottamaan palvelut tehokkaasti. Sen lisäksi ICT-palvelut palvelevat yksityisiä -ja yritysasiakkaita ympäri Suomen. Palveluihin lukeutuvat mm. Office 365, SharePoint toteutukset ja konsultaatio, kotisivut ja verkkopalvelut, laitteet ja IT-tuki. ICT-palveluiden palvelutarjontaan voi tutustua tarkemmin yrityksen verkkosivuilla (https://aamos.fi/ict).

HUOM! Tämä artikkeli kuuluu yritysesittely sarjaan, jossa esitellään lyhyesti myrskyläläisiä yrityksiä. Myös sellaisia yrityksiä, joilla on vähintään yksi sen toimipisteistä Myrskylässä. Tämän sarjan esittelyt on laadittu yhteistyössä yritysten johdon kansa. Tämän esittelyn toimitti tälle sivustolle Aku Eronen.