12.4.2019 klo 19:29
Uutinen

Kevätkokouksen kuulumisia

Myrskylän Yrittäjien kevätkokous 2019 pidettiin Myrskylän savun tiloissa. Kunnanjohtaja Sam Vuorinen toi kunnan terveiset kokousväelle.

Kunnanjohtaja Sam Vuorinen esittäytyi yrittäjille heti kokouksen avauksen jälkeen. Samassa yhteydessä hän mm. valaisi kunnan vesilaitoksen tilannetta ja kertoi tulevista yrityskäynneistä yhteistyössä Myrskylän Yrittäjien kanssa. Sam kertoi myös, että kunnan strategiaa tullaan päivittämään.

Kunnanjohtaja kertoi myös, että kaikissa maankäyttöön liittyvissä asioissa ollaan yhteydessä tekniseen johtajaan Timo Krigsmaniin virka-aikana. Toissijaisesti ollaan yhteydessä suoraan kunnanjohtajaan. Mikäli yrittäjillä on tarvetta tukityöllistetyille, opinnäytetöille tms. niin kannattaa asiassa olla yhteydessä kuntaan. Asiaa kunnassa hoitaa Marijo Honkonen

Päätettiin, että kaikki kutsut ja postit yrittäjille lähetetään jatkossa ainoastaan sähköpostilla ja luovutaan paperipostista. Vappupalloja myydään tänäkin vuonna jo totuttuun tapaan kukkakaupalla ja Salen edustalla 30.4. Mikäli palloja jää, niin niitä myydään vielä 1.5. muiden yhdistysten järjestämässä vappuriehassa, jossa yrittäjätkin ovat pienellä panoksella mukana.

Kuvassa Myrskylän savun omistaja ja johtaja Lilia Leps esittelee yrittäjille ja kunnanjohtajalle savustamon tiloja ja toimintaa. Kaikki artikkelissa olevat kuvat otti Pentti Urhonen.

Seuraa, tykkäile ja kommentoi ja jaa Myrskylän yrittäjiä somessa:

Facebook: https://www.facebook.com/myrskylanyrittajat/

Twitter: https://twitter.com/myrskyrit

Seuraa myös uutisia kotisivuilla!

Kotisivu: https://www.yrittajat.fi/paikallisyhdistykset/myrskylan-yrittajat/