Etusivu > Asiasanat

Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Nurmijärvi

Puheenaihe
Tapahtuma-alueina toimivat Urheilupuiston ulkoalueet, Monikko sekä Nurmijärven Sähkön Areena. Päivä tarjoaa kaikille kuntalaisille runsaasti näkemistä sekä kokemista. Päivän sisältökattaus huomioi niin lapset, nuoret, aikuiset kuin ikäihmisetkin. Ständipaikat tulivat myyntiin maaliskuun alussa!
Kunta
Syyskuun alussa Nurmijärvellä perustettiin uusi yhdistys, joka on nimensä mukaisesti Nurmijärven elinvoimaisuuden asialla. Uuden yhdistyksen perustajajäseniä ovat paikalliset yrittäjäyhdistykset ja Nurmijärven kunta.
Yrittäjyys
Vuoden yrittäjäpariskunta innostuu uusista ideoista helposti, eikä pidä jahkaamisesta. Juhlassa palkittiin myös kultaisilla yrittäjäristeillä Jaana Kohonen (J.Raunio Tmi), Sari Nylund (Sakun hiushuone), Klaus Siven (Kiinteistövälitys Klaus Siven Oy), Janne Jussila (J&J Puhallus Oy) ja Timo Heilimo (Nurmijärven Rakennuspelti Oy).
Koulutus
Työelämään tutustumisen (TET) harjoittelupaikat Nurmijärvellä nyt etsinnässä. TET-jakso on 8. luokkalaisilla viisi päivää ja 9. luokkalaisilla kymmenen päivää, jonka voi suorittaa kahdessa eri paikassa. Uutena työelämään tutustumisen keinona pilotoidaan Nurmijärvellä lukuvuonna 2016-2017 9. vuosiluokille TET-jaksoon sisältyviä 12 tunnin yrittäjyysleirejä, joissa oppilaat pääsevät entistä nopeammin ja syvällisemmin tutustumaan työelämän eri osa-alueisiin.

Tule Nordean Etuyrittäjäksi

Keuke palvelee yrittäjää

Nurmijärven kunta

Fennian palvelut Suomen Yrittäjien jäsenille