Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Shop Up Days Nurmijärvi

Shop Up Days Nurmijärvi

Aika

3.9.2020 | 9:00

Paikka

Nurmijärven kunnan alue
Muut tapahtumat

Tervetuloa mukaan historian ensimmäiseen Nurmijärvi Shop Up Days – tapahtumaan.

Kaksipäiväinen tapahtuma järjestetään 3. – 4.9 ja tapahtuma-alueena toimii koko kunta. Mukana menossa on yrittäjäyhdistysten sekä kunnan lisäksi myös Keski-Uudenmaan Nuorkauppamari ry, joka tuo oman lisämausteensa päiviin, järjestämällä Timanttijahti – nimisen tapahtuman.

Shop Up Days – tapahtuman ajatuksensa on saada kuntalaiset liikkeelle tutustumaan oman kunnan palvelutuotantoon ja samalla tukemaan paikallista yritystoimintaa. Jokainen mukaan lähtevä yritys voi räätälöidä päivien ajaksi tavallisuudesta poikkeavia tarjouksia tai toimintaa omassa toimisteessä esim.  avoimien ovien tyyliin. Kukin omalla tavallaan, mutta samalla yhdessä muiden toimijoiden kanssa. Päivien sisältö kootaan keskitetysti tapahtumasivuille.

Timanttijahti-tapahtumassa kuntalaiset etsivät taajamiin piilotettuja timantteja, jotka oikeuttavat vähintään 30 € arvoiseen palkintoon. Timanttijahdin palkinnot ovat paikallisten Timanttijahti-yritysten tuotteita, palveluita ja lahjakortteja. Lue lisää Timanttijahdista

Tapahtuma on maksuton ja kaikki toimijat ovat tervetulleita mukaan, myös isommat yritykset.

Lähde siis mukaan yhteiseen tapahtumaan. Tuottamalla joko tapahtumatarjouksia, järjestämällä avoimet ovet toimintaa tai lahjoittamalla Timanttijahtiin palkintoja. Tyyli on vapaasti valittavissa. Osallistua voit molempina päivinä tai vain toisena päivänä.

Tutustu tarkemmin tapahtumaan tapahtumasivulta

Ilmoittaudu mukaan 16.8 mennessä tästä linkistä

 

Tervetuloa mukaan!

Tapahtumaterveisin

Keski-Uudenmaan Nuorkauppakamari ry
Klaukkalan Yrittäjät, Nurmijärven Yrittäjät sekä Nurmijärven Yrittäjänaiset
Nurmijärven kunta

Tule Nordean Etuyrittäjäksi

Keuke palvelee yrittäjää

Nurmijärven kunta

Fennian palvelut Suomen Yrittäjien jäsenille