Etusivu > Uudenmaan Yrittäjät > Nurmijärven Yrittäjät > Toimintaa > Juttuja Ja Kuvia Tapahtuneista

Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Nurmijärven Yrittäjät Kevätkokous 2017

Kevät keikkuen tulevi

Tänä vuonna kevät on ollut varsin vaihteleva. Niin tänään kevätkokouspäivänäkin. Saimme välillä nauttia ikkunan takana lämmittävästä auringosta ja välill ihmetellä synkkiä pilviä, jotka tiputtivat alas raskaita räntärättejä ja rakeita. Sisällä Cafe Murussa meillä oli lämmin tunnelma.

Kevätkokouksen alkuun Lammin Säästöpankin ja Veritaksen edustajat kertoivat palveluistaan ja mm. eläkeuudistuksesta. Merkittävimmät muutokset eläkeuudistuksessa yrittäjän itsensä kannalta lienee 4,5% superkarttuman muuttuminen lykkäyskorotukseksi. Tämä tarkoittaa sitä, että lykkäyskorotus lasketaan koko työhistoriasta, ei vain viimeisistä vuosista ennen eläkkeelle jäänistä.

Lammin Säästöpankin järjestämissä arpajaisissa jaettiin voittoina mm. putkihuiveja ja elokuvalippuja.

Tietoiskujen perään puheenjohtaja Jari Flinckin vetämänä käsiteltiin vuosi 2016 ja hyväksyttiin toimintakertomus, tilinpäätös ja myönnettiin vuoden 2016 hallitukselle tili- ja vastuuvapaudet.

Kokouksen perään nautimme todella herkullisen Cafe Murun iltapalan. Suolaiset piirakat ja salaatit sekä suklainen jälkiruoka saivat parikymmenpäisen kokousväen varauksettomat kiitokset.

Vuoden 2016 toimintakertomus tulostettavassa muodossa tästä: toimintakertomus_2016.pdf

Tule Nordean Etuyrittäjäksi

Keuke palvelee yrittäjää

Nurmijärven kunta

Fennian palvelut Suomen Yrittäjien jäsenille