Etusivu > Uudenmaan Yrittäjät > Nurmijärven Yrittäjät > Toimintaa > Juttuja Ja Kuvia Tapahtuneista

Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Nurmijärven Yrittäjät ry:n syyskokous 2016

SYYSKOKOUKSEN ANTIA

Nurmijärven Yrittäjien sääntömääräinen syyskokous 1.11. keräsi ennätyksellisen, noin 40 hengen osallistujamäärän. Yhtenä syynä suureen suosioon voimallisen tiedotuksen lisäksi saattoi olla uudessa Impivaara Grillissä pidetty kokous, missä yhdistys tarjosi osallistujille tilaisuuden pääteeksi makoisan illallisen. 

Sosiaalinen media busineksen buustaajana

Puheenjohtaja Kari Jaakkola toivotti osallistujat tervetulleeksi. Tämän jälkeen sosiaalisen median kouluttaja Marja Nousiainen kertoi SoMen voimasta busineksen buustaajana. Opimme mm., että suomalaisista noin 97 % käyttää jotakin sosiaalisen median kanavaa. Esimerkiksi henkilö käy Facebookissa keskimäärin 14 kertaa päivässä.

Käyttäjät kysyvät entistä enemmän suosituksia toisiltaan esim. tuotteista ja palveluista. Yrityksen kannattaisi siis panostaa siihen, että löytyy sosiaalisesta mediasta ja linkittää tämä blogien ja kuvien kautta nettisivuilleen. Perinteisen myynnin keinot ovat murroksessa, sillä blogin kautta yritys voi tuoda esille asiantuntevuuttaan. Ihmiset etsivät ratkaisuja ja se, joka niitä pystyy tarjoamaan esimerkiksi sosiaalisessa mediassa, on vahvoilla.

Talousarvio ja toimintasuunnitelma vuodelle 2017

Hallituksen esittämä talousarvio hyväksyttiin. Ensi vuoden toimintasuunnitelman mukaisesti keskitymme jäsenhuoltoon ja yrittäjien hyvinvointiin mm. liikuntatilaisuuksien, teatterimatkan ja muiden tilaisuuksien muodossa. Yhdistys keskittyy myös yhteistyöhön muiden yrittäjäyhdistysten, Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskuksen ja Keski-Uudenmaan Uusyrityskeskuksen kanssa edistääkseen yrittäjyyden edellytyksiä.

Yhdistys toimii edelleen tiiviissä yhteistyössä kunnan virkamiesten, valtuustoryhmien ja nurmijärveläisten kansanedustajien kanssa. Yhdistyksen vuoden 2017 koulutus keskittyy korttikoulutuksiin – taitoihin, joita jäsenistö tarvitsee jokapäiväisessä työssään. Tiedotamme aktiivisesti myös muista yrittäjäjärjestöjen ja Keuken järjestämistä koulutuksista ja seminaareista. Koulutus- ja kurssitarjonta on runsasta, laadukasta ja pääosin ilmaista.

Jatkamme myös aktiivisesti yrittäjäkasvatuksen parissa. Yhdistys on toteuttamassa mm. syksyllä järjestettävää 9.-luokkalaisten yrittäjyyskasvatuspäivää. Yhdistys tiedottaa myös aktiivisesti sähköisten jäsenkirjeiden muodossa. Lisäksi Nurmijärven Yrittäjien nettisivuilla ja Facebookissa viestitään ajankohtaisista asioista.

Uusi hallitus ja puheenjohtaja vuodelle 2017

Puheenjohtaja Kari Jaakkola siirtyi sivuun puheenjohtajan paikalta ja uudeksi puheenjohtajaksi kutsuttiin Jari Flinck. Vuodesta 2017 lähtien hallituksessa jatkavat entisinä jäseninä Pirjo Kivistö, Antti Korsisaari, Tuomo Kuisma, Anne Lehtinen, Sari Leppänen, Päivi Rintala ja Jorma Turunen. Uutena hallituksen jäsenenä aloittaa Jani Valtajärvi. Erovuorossa olleet Teija Benjaminsson sekä Paavo Teräväinen eivät jatka uudessa kokoonpanossa.

Vuoden yrittäjän 2016 julkistaminen

Jani Valtajärvi Uudenmaan Imupalvelu Oy:stä valittiin vuoden 2016 yrittäjäksi. 13 henkeä työllistävä yritys on erikoistunut nopeisiin maa-ainesten täyttöihin ja tyhjennyksiin. Yhdistyksen mielestä Valtajärvi on hieno esimerkki todellisesta yrittäjyydestä ja rohkeudesta talouden epävarmoina aikoina. Hän on laajentanut toimintaansa hankkimalla uuden liiketoiminnan sekä uudet toimitilat. Lisäksi hän on vaikuttanut positiivisesti työllisyyteen palkaten uusia työntekijöitä ja tuplaten näin henkilöstömäärän vuoden sisällä.

Vuoden yrittäjä Jani Valtajärvi sai kukat ja onnittelut yhdistyksen puheenjohtaja Kari Jaakkolalta ja sihteeri Anne Lehtiseltä.

Yrittäjäyhdistys muisti ansioituneita yrittäjiä  

Yhdistys palkitsi kultaisella yrittäjäristillä seuraavat ansioituneet yrittäjät: kuvassa oikealta Juha Laakso (Kuljetusliike Reino Laakso Oy), Pekka Rintala (Kuljetus Pekka Rintala Oy) sekä Jarmo Lappalainen (Aeroclean Oy). Kuvasta puttuvat Leila Klemm (Sanimatto-Huolto Oy), Timo Laakso (Kuljetusliike Reino Laakso Oy) ja Reijo Ruusuvirta (Rehikon Oy). Lämpimät onnittelut!

Pitkäaikainen hallituksen jäsen Paavo Teräväinen ei jatka enää uudessa hallituksessa. Yhdistys muisti häntä kukkasin ja ’lasisella laulukirjalla’. Lämpimät kiitoksemme Paavo Teräväiselle monista hienoista vuosista sekä korvaamattomasta panostuksesta yhdistyksen toiminnassa!

Kokouksen lopuksi yhdistyksen uusi jäsenyritys, Impivaara Grilli, tarjosi maittavan illallisen. Palvelu oli ystävällistä ja ripeää sekä ruoka maukasta. Rennossa tunnelmassa viihdyttiin ja vilkas puheensorina jatkui vielä pitkälle iltaan.

Yrittäjä Nesir Oral keittiön puolella valmistamassa illan tarjoiluja. Myös runsas salaattipöytä sai ansaittua kiitosta.

Tule Nordean Etuyrittäjäksi

Keuke palvelee yrittäjää

Nurmijärven kunta

Fennian palvelut Suomen Yrittäjien jäsenille