Etusivu > Uudenmaan Yrittäjät > Nurmijärven Yrittäjät > Toimintaa > Juttuja Ja Kuvia Tapahtuneista

Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Nurmijärvi BTOB Vauhtifarmilla 3.5.2017

Nurmijärven kunnan organisoima Nurmijärvi BTOB kokoaa useamman kerran vuodessa paikallisia yrittäjiä yhteen ajankohtaisten ja yrittäjien valitsemien teemojen äärelle. Tällä kertaa teemana oli yrittäjän hyvinvointi, jota pohtimaan johdattivat Keudan INTO - osallistu ja innostu! -kumppanuushankkeen vetäjät Ari Ikävalkon johdolla.

Koleasta kevät säästä ei ollut tietoakaan keskiviikkona auringon paistaessa pilvettömältä taivaalta ja lämmön helliessä osallistujia, jotka pääsivät ryhmäytysharjoitusta tekemään niin saunan terassille kuin grillikatoksen pitkille penkeille. Pohdimme aluksi mistä saat "kicksejä" yrittäjänä - mikä on se juttu, joka yrittäjänä saa itsesi innostumaan yritystoiminnastasi yhä uudelleen.

Ryhmäytymisen jälkeen vuorossa olivat kolme erilaista rastia. Pohdimme Keudan hankeväen kanssa mistä kukin ammentaa jaksamista ja missä yrityksesi ja sinä olette viiden vuoden päästä ja mitä eväitä tarvitset päästäksesi sinne. Näistä työpajamaisista hetkistä saimme tilaisuuden päätteeksi kevyen yhteenvedon. 

Kolmas rasti oli riemukas maistiainen Vauhtifarmin palveluista. Hiihdimme ryhmälautasuksilla, pussihyppelimme, kapulajuoksimme ja kokeilimme miten lähes 15 ihmistä pystyy istumaan kimpassa ilman tuoleja. Tästä syntyikin ryhmässä hauskaa keskustelua miten ratkaisu toimisi esimerkiksi BusinessBluesissa kesäkuun lopulla Järvenpäässä. Lopuksi testasimme kevyesti Army-rataa, jonka näköjään voi ottaa kevyesti tai sitten todellisella vauhtiasenteella - miten sovitaan. Naurua tästä rastilta ei puuttunut ja täällä porukat pääsivätkin tutustumaan toisiinsa rennosti tehtävien ohessa. Juttua olisi riittänyt paljonkin tämän jälkeen.

Nurmijärvi BTOB osoitti jälleen, että tapahtumalla on tilausta. Itsestäni tuo 3 tuntia tuntui lyhyeltä ajalta, kun sinne oli mahdutettu alkupuheenvuorot, alustus yrittäjän hyvinvointiin ja INTO -hankkeen esittely sekä kolme rastia. Heittipä tilasuuden organisaattori elinkeinokoordinaattori Pekka Vuorenranta ajatusta olisiko seuraava Nurmijärvi BTOB tapahtuma, jossa ei olisi ohjattua teemaa ollenkaan - vapaata verkostoitumista jossain muodossa. Mielestäni tämä on varteenotettava ajatus.

Tapahtumasta kirjoitti
Pirjo Kivistö
varapuheenjohtaja
Nurmijärven Yrittäjät

 

 

Lisätietoa Nurmijärvi BTOB -konseptista Nurmijärven kunnan sivuilta tästä.

Lisätietoa Keudan INTO -osallistu ja innostu! -kumppanuushankkeesta tästä.
INTO on työhyvinvoinnin kehittämishanke mikro- ja pk-yrityksille, johon osallistuminen on yrityksille ilmaista.

Tule Nordean Etuyrittäjäksi

Keuke palvelee yrittäjää

Nurmijärven kunta

Fennian palvelut Suomen Yrittäjien jäsenille