Etusivu > Uudenmaan Yrittäjät > Nurmijärven Yrittäjät > Toimintaa > Juttuja Ja Kuvia Tapahtuneista

Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Uudenmaan Yrittäjien syyskokous 23.11.2016 Vihdissä

Uudenmaan Yrittäjien syyskokous 23.11. keräsi salillisen osallistujia Air Hotel Nummelaan. Iltapalan jälkeen Vihdin Yrittäjien puheenjohtaja Leevi Pursiainen toivotti läsnäolleet tervetulleiksi ja kunnanjohtaja Hannu Nummela toi Vihdin kunnan terveiset. Tämän jälkeen julkistettiin Uudenmaan Yrittäjien Elämäntyöpalkinnon 2016 saaja. Se myönnettiin tänä vuonna Nurmijärven Yrittäjien ja hallituksen pitkäaikaiselle jäsenelle Paavo Teräväiselle.

Elämäntyöpalkinnon Paavo Teräväiselle jakoivat Uudenmaan Yrittäjien puheenjohtaja Juhani Hyry, toimitusjohtaja Petri Graeffe sekä järjestösihteeri Anne-Marie Suomu.

Lähes koko yrittäjäyhdistyksemme hallitus oli mukana tilaisuudessa juhlistamassa tätä hienoa hetkeä.

Paavo Teräväinen palkittiin upealla yrittäjäpatsaalla, kravattineulalla ja kukilla. Hänestä tehtiin lisäksi video, missä hän kertoo tuntemuksiaan ja kokemuksiaan vuosien varrelta. Katso video tästä.

Yki-kirjoituskilpailun tulokset julkistettiin ja palkinnot jaettiin menestyksekkäille kirjoittajille. Nurmijärven koulut pärjäsivät kisassa hienosti. Peruskoululaisille suunnatussa kirjoituskilpailussa hahmoteltiin tulevaisuuden yrityksiä ala- ja yläkoululaisten sarjoissa teemalla Yritykseni vuonna 2100. Yki-kirjoituskilpailun tarkoituksena on antaa lapsille ja nuorille mahdollisuus pohtia yrittäjyyttä ammatti-, ura- ja elämäntapavaihtoehtona. Lue lisää tästä.

 

Tule Nordean Etuyrittäjäksi

Keuke palvelee yrittäjää

Nurmijärven kunta

Fennian palvelut Suomen Yrittäjien jäsenille