Etsi

Yrittäjän Digikoulu, Marja Nousiainen

Yrittäjän Digikoulu, Marja Nousiainen

Aika

31.1.2019 | 18:00

Paikka

Pornaisten kunnantalo, valtuustosali
Koulutus

Digikoulun tietoiskun sisältö:

Digitaalinen markkinointi antaa valtavat mahdollisuudet yrittäjälle – lokaalisti ja globaalisti. Jos haluat tietää miten markkinoit omaa yritystäsi oikeille ostajapersoonille tehokkaasti ja tuloksellisesti, tämä on sinulle. Tietoiskussa saat esimakua digikoulun sisällöstä.
- Mitä on digitaalinen markkinointi ja mitä sinun pitää siitä tietää?
- Sosiaalisen median kanavat, algoritmit, sisällöt
- Vision ja brändäyksen merkitys
- 8 vinkkiä joita voit ryhtyä soveltamaan heti
- Digikoulun esittely

Digikoulun toteuttaa digitaalisen markkinoinnin asiantuntija ja strategi Marja Nousiainen yhdessä Suomen Yrittäjäopiston kanssa. Marja on toiminut viestinnän johto-, suunnittelu- ja toteutustehtävissä Finnkinossa, Viestintätoimisto Taitomyllyssä ja 2006 perustamassaan Viestintä Oy Tulevaisuudessa. Marjan intohimoja ovat viestinnän suunnittelu, tekstien tuottaminen ja ihmisten rohkaisu ja innostaminen sosiaaliseen mediaan. 

Marja on koulutuksissa ja verkkokursseissa rohkaissut ja opastanut tuhansia asiantuntijoita ja johtajia niin kunnissa kuin yrityksissä hyödyntämään sosiaalisen median ja digitaalisen markkinoinnin ainutlaatuiset mahdollisuudet. Marjan erityisosaamista ovat viestinnän ja digimarkkinoinnin strategiat, henkilöbrändäys, sisällöntuotanto eri kanaviin sekä bloggaaminen. 

Marja on kirjoittanut digiteoksen Menesty somessa – aloittelijasta taitajaksi 2015.

Tapahtumassa on aikaa myös keskusteluun ja vapaaseen pohdintaan. Osana käydään läpi myös Marjan tarjoama koulutuskokonaisuus.

Kenelle: Kaikille joita kiinnostaa markkinointi käytännönläheisesti. Yrittäjälle, yrittäjäksi aikovalle, jäsenelle tai ei jäsenelle.
Milloin: 31.1.2019 klo 18
Missä: Pornaisten kunnantalon valtuustosalissa
Ilmoittautuminen: ei erillistä ilmoittautumista, riittää kun tulet paikalle
Hinta: 0 €