Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Itä-Uudenmaan yrityskummit

 

YRITYSKUMMIT PORVOON YRITTÄJIEN KÄYTETTÄVISSÄ
Kaipaatko yrittäjänä mentorointia, sparrausta tai muuta tukea? Ehkä Yrityskummi voi auttaa?

Lähes jokainen yrittäjä havaitsee joskus tulleensa tienhaaraan jossa ei ole helppo valita yritykselle uutta suuntaa tulevaisuuteen. Pienyrittäjänä olet kysymystesi ja eri vaihtoehtojen kanssa usein yksin eikä luontevaa ja luotettavaa apua ole helppo löytää. Liiketoimintamallisi saattaa kaivata tarkentamista tai uudet ideat pitäisi toteuttaa parhaalla mahdollisella tavalla. Nykyisille tuotteille ja palveluille olisi mahdollisesti löydettävä uusia asiakkaita. Ehkäpä harkitset organisaatiosi kehittämistä ja uusien avainhenkilöiden palkkaamista?
Mm tällaisissa tilanteissa kokenut ja luotettava keskustelukumppani voi auttaa sinua avaamaan solmuja ja löytämään oikeat ratkaisut yrityksesi kehittämiseksi.
 
Yrityskummit ovat kokeneista yrittäjistä, yritysjohtajista ja liike-elämän asiantuntijoista koostuva valtakunnallinen henkilöverkosto. Yrityskummit tarjoavat osaamistaan ja kokemustaan maksuttomasti Suomessa toimivien yrittäjävetoisten mikro- ja pienyritysten liiketoiminnallisten haasteiden ratkaisemiseksi.
 
Itä-Uudenmaan Yrityskummit on Suomen Yrityskummit ry:n alaisuudessa toimiva paikallinen kummiryhmä, joka tarjoaa palvelujaan ennen kaikkea Uudenmaan itä-osissa toimiville pienyrittäjille. Yrityskummitoimintamme on paikallisen yrittäjyyden ja elinkeinotoiminnan tukemista ja edistämistä. Merkittävinä asiantuntijoina yrityskummit siirtävät osaamistaan ja kokemustaan alueen yrittäjien, kuntien ja muiden toimijoiden käyttöön.
 
Yrityskummitoiminta on ehdottoman luottamuksellista. Yrityskummi sitoutuu pitämään salassa kaikki kummitoimintansa yhteydessä tietoonsa tulleet liike- ja ammattisalaisuudet. Yrityskummi ei voi toimia samanaikaisesti mentoroitavan kilpailijan yrityskummina. Yrityskummi ei voi myöskään toimia samanaikaisesti kummiyrityksen maksullisena konsulttina tai hallituksen jäsenenä.
 
Yrityskummit tarjoavat palveluksiaan ensisijaisesti yrittäjille joiden yrittäjä-ura on jatkunut vähintään vuoden. Mentoroinnista saa parhaan hyödyn tilanteessa jossa yrityksen toiminta on jo vakiintunut ja yrittäjä hakee liiketoiminnalleen uutta suuntaa. Kyseessä voi olla uusien tuotteiden tai palvelujen lanseeraus, uusien markkinoiden avaaminen tai liikeidean uudelleenarviointi esimerkiksi muuttuneen kilpailutilanteen takia. Myös sukupolvenvaihdokset tai yrityskaupat ovat yritysmentoroinnille otollisia tilanteita.
 
 
 

 

Yhteyshenkilöt

Timo Rajakaltio, aluekummi ja yrityskummi

Suomen Yrityskummit, Itä-Uusimaa

p. 050 1339

timo.rajakaltio(at)yrityskummit.fi

 

Fredrik Pressler, aluekoordinaattori

Suomen Yrityskummit, Itä-Uusimaa

yrityspalvelujohtaja, Posintra Oy

p. 0500 498 969

fredrik.pressler(at)posintra.fi

 

Peter Backman, aluekoordinaattori

Suomen Yrityskummit, Itä-Uusimaa

kehityspäällikkö, Posintra Oy

p. 050 524 6972

peter.backman(at)posintra.fi

 

 

 

Haikko

 

Toimistotukku Talka