Etsi

Finnvitsit - uhka idästä?

Finnvitsit - uhka idästä?

Aika

15.8.2019 | 19:00

Paikka

Taidetehdas

Hinta

24€
Vapaa-aika

FInnvitsit- uhka idästä?

Humoristinen sukellus viihteeseen, musiikkiin, rahaan ja maailman politiikkaan.

Pieni suomalaiskylä, Kirkaskoski on jälleen kaiken huomion keskipisteenä, kun odotetaan vaikuttaako kylän rauhaa ja rakkautta uhkuva vesi Melania ja Donald Trumpiin, Birgitte ja Emmanuel Macroniin, Vladimir Putiniin ja Kim Sun Kaahan. Onko maailmalla vielä toivoa?

Jenni Haukio ja Sauli Niinistö ovat vettä jo varmaankin maistaneet. Anakin se vaikuttaa itse kylään, jossa laulu ja nauru raikaa ja rakkauksia syntyy. Kylään avioitunut kosmopoliitti kosmonautti, tähtien välinen supertähti Malla Pugatsova-Notkelmainen on ottanut huolehtiakseen vuosittaiset iltamat hyödyntäen laajoja kontaktejaan.

Jethro ja Sara pyörittävät Onnenpyörää, huutokauppahurjat Aki, Heli ja Markku ovat perustaneet Rähmäpulla-orkesterin, Marion, Kake Randelin, Meiju Suvas, Elli Haloo Helsingistä ja Almakin ovat mukana. Malla itse esittää sisarelleen Alla Pugatsovalle tekemiään, kauneimpia kappaleita, mutta ei vielä kerro muista ulkomaan tähdistä.

Kylällä Tommi Mäkinen on aloittanut ajo- ja ajattelutapakurssit, ja jostain syystä myös Hjallis ja Jolle viihtyvät maisemissa. Ehkä business mielessä?

 

Porvoon Yrittäjät on varannut esityskestä paikkoja erikoishinnoin. Varaa paikkasi, ota kaverit mukaan!

Hinta: 24,-. 

Porvoon Yrittäjät laskuttaa  etukäteen.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautumiseen liittyvä sähköposti

 

Haikko

 

Toimistotukku Talka