Etsi

Esko Valtaoja

Esko Valtaoja - Tulevaisuus on jotain aivan muuta kuin luulet

Esko Valtaoja - Tulevaisuus on jotain aivan muuta kuin luulet

Aika

5.9.2019 | 19:00

Paikka

POMO-talo, Armi sali
Vapaa-aika

ESKO VALTAOJA PUHUJANA VALTAKUNNALLISENA YRITTÄJÄPÄIVÄNÄ PORVOOSSA 5.9
"TULEVAISUUS ON JOTAIN AIVAN MUUTA KUIN LUULET!

Esko Valtaoja on arvostettu tieteentekijä ja Speakersforumin Vuoden Puhuja 2014. Esko Valtaoja on tähtitieteen emeritusprofessori Turun yliopistosta, entinen Tuorlan observatorion johtaja ja taidegallerian apulainen. Hän on arvostettu tieteentekijä ja myös kiitetty tieteellisen tiedon popularisoija. Tämän myötä hän onkin suomalaisten suosikkitutkija: vuonna 2013 hänet nimettiin merkittävimmäksi elossa olevaksi suomalaiseksi tieteentekijäksi Tieteen tiedotus ry:n tilaamassa kyselyssä.

Valtaoja on saanut mm. Tieto-Finlandian, Valtion Tiedonjulkistamispalkinnon, Lauri Jäntin palkinnon, Väinö Voipio -palkinnon, Mensan palkinnon, Sokrates-palkinnon, ja kahdesti Vuoden Kristillinen Kirja -palkinnon

Esko Valtaoja on kirjoittanut kymmenen kirjaa ja yli kolmesataa kolumnia.  Hän on asiantunteva, aito ja hänen mukaansatempaava otteensa esiintyjänä saa kuulijat mukaansa.

 "Maailma on hämmästyttävä, monimuotoinen ja pitkälti selittämätön", hän sanoo. Tuloksena hämmästelystä ja pohdinnasta syntyi vuonna 2012 Kaiken käsikirja. Siinä hän tiivistää kaiken olennaisen maailmasta ja ihmisestä yksiin kansiin. Saman hän yrittää tehdä unohtumattomissa puheenvuoroissaan.

Tulevaisuuden haasteet ja tulevaisuuden näkymät ovat yksi Eskon rohkaisevien luentojen perusta.

Esko Valtaojan luennon jälkeen nostamme Armisalissa maljan yrittäjyydelle ja nautimme pienen iltapalan.

Tilaisuus on ilmainen ja avoinna kaikille yrittäjille.

Ilmoittaudu tilaisuuteen  30.8 mennessä.  Ilmoitathan myös  sen jälkeen mahdollisesta esteestä, muussa tapauksessa perimme  jättämättä tulemisesta 20€.

Jos ilmoittautumislinkki ei toimi, laita ilmoittautumisestí osoitteeseen porvoon (at) yrittajat.fi
 

Yhteistyökumppani: Uudenmaan Yrittäjät

 

Ilmoittautuminen

Ilmoittautumiseen liittyvä sähköposti

 

Haikko

 

Toimistotukku Talka