Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Perttu Pölönen

Juhlaseminaari

Juhlaseminaari

Aika

5.9.2021 | 15:00

Paikka

tarkennetaan
Seminaari

Porvoon Yrittäjät ry:n 75-vuotis juhlaseminaari

Tervtuloa Valtakunnallisena Yrittäjäpäivänä järjestämäämme juhlaseminaariin!

Juhlapuheen pitää Perttu Pölönen.
Perttu Pölönen on futuristi, tietokirjailija ja moniosaaja. Hän on keksinyt musiikinteorian opiskelua helpottavan Sävelkello-keksinnön, voittanut Euroopan suurimman nuorten tutkimuskilpailun, opiskellut tulevaisuuden teknologioita Piilaaksossa, perustanut koulutusalan yrityksen Myanmariin ja kirjoittanut myyntimenestyksiksi nousseet kirjat Tulevaisuuden lukujärjestys ja Tulevaisuuden identiteetit. Vuonna 2014 Perttu valittiin luovimmaksi suomalaiseksi Slushissa ja vuonna 2018 huippuyliopisto MIT nimesi hänet 35 lupaavimman innovaattorin joukkoon Euroopassa.  Ja hei, Pölönen on vasta 25-vuotias!

Pölösen teemana on Muutos.

Koronaviruksen jälkeen maailma ei tule olemaan entisensä ja nyt vaaditaan rohkeutta tarttua uuteen. Kriisi herkistää kasvulle ja avaa mahdollisuuksia.Korona-aika vaatii optimismia, rohkeaa uudistumista ja toisinaan jopa alkuperäisen liiketoimintamallin kyseenalaistamista. Mitä tehdä, kun asiakkaat katoavat? Monet innovaatiot ovat lähteneet liikkeelle umpikujista. Pessimistit vaikuttavat ehkä fiksuilta, mutta optimistit oppivat.

 

Toinen puhujana on Varusteleka Oy:n yrittäjä Valtteri Lindholm.

Valtteri Lindholm on Varustelekan perustaja. Hänestä piti tulla äidinkielenopettaja, mutta sen sijaan hän perusti verkkokaupan. Kielestä kiinnostunut mies kehitteli verkkoon sopivan puhetavan, josta tuli menestyksen avain. Nyt hänen kauppansa Varusteleka on Euroopan suurimpia armeijatavaran nettikauppoja.Lindholm joutui pärjäämään ensimmäiset vuodet omillaan.

Kaikki alkoi tuhannen euron sijoituksesta. Sen jälkeen Varustelekaa on laajennettu tuotteiden myynnistä saadulla voitolla. Kivijalkakauppa on kasvanut siinä sivussa. Fyysinen myymälä on tällä hetkellä Helsingissä.

Valtteri puhu aiheesta. 1000 euroa ja itse koodattu verkkokauppa - Varustelekan tarina

 

Kolmas puhuja om kansanedustaja Harry,Hjallis, Harkimo.

 

Toimistotukku Talka