Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Uutiset ja ajankohtaiset

#ostaläheltä

Porvoon Yrittäjien  #ostaläheltä  kampanja oin meneillään joulukuussa 2020 mm seuraavin toimenpitein:

-Yhdistys on ostanut näkyvyyttä uudesta valotaulusta Loviisantien varrella.

-Yhdistys on yhteistyössä Itä-Uudenmaan Osuuspankin kanssa ostanut näkyvyyttä paikallismediassa.

-Lisäksi yhdistys tekee hyvää eJoulupuu.fi kautta hankkimalla lahjakortteja paikallisilta yrityksiltä. Lahjakorit jaetaan vähävaraisten perheiden lapsille ja nuorille.

Lataa sinäkin "ostaläheltä kuva ja käytä mainonnassasi!

 

 

 

 

 

 

 

 

Porvoon Yrittäjien ja Porvoon kaupungin yhteinen hankintailta

Hankintailta järjestettiin 23.11.

Tässä löydät  Porvoon kaupungin hankintapäällikkö Tarja Juvosen  sekä Uudenmaan Yrittäjien hankintaneuvoja Sanna Merosen esitykset:

PDF iconhyva_hankkija_ja_taitava_tarjoaja_porvoo_23.11.2020_meronen-vilenius.pdf

PDF iconhankintakoulutus_yrittajille_23.11.2020_1.pdf

 

Uudenmaan vuoden nuori yrittäjä on Porvoo-kuvistaan tuttu Niko Laurila, Ilmavaltiaat Oy

Niko Laurilan opiskeli vuonna 2015 Haaga-Helia ammattikorkeakoulussa tradenomin opintoja ja osana niitä myyntiä. Ammatillinen suunta oli selvä – kunnes kaikki muuttui.

- Aloin samaan aikaan harrastaa ilmakuvausta. Ajatus omaan toiminimeen lähti sieltä. Perustin opintojen oheen yrityksen. Vaaka kääntyi sitten jossain vaiheessa valokuvaukseen, Niko Laurila kertoo.

Viisi vuotta myöhemmin Niko Laurila on muuttanut Ilmavaltiaat-yrityksensä toiminimestä osakeyhtiöksi ja aputoiminimeksi otetusta Niko Laurila Photographysta on kasvanut pääbisnes. Yrityksestä löytyvät teknisesti monipuoliset valokuvaus- ja videokuvauspalvelut mukaan lukien ilmakuvauksen ja 3D-virtuaalikierrokset. Laurila kuvaa niin tapahtumakuvauksia, perhe- ja hääkuvauksia kuin yritys-, asunto- ja kiinteistökuvauksia.

Niko Laurila on valittu myös vuoden porvoolaiseksi vuonna 2018.
Lue lisää tästä:

PDF iconnikolaurila_vuoden_nuori_yrittaja2020.pdf

Vuoden Yrittäjä 2019 Porvoossa on Mahro Oy.

Mahro Oy on Porvoolainen prosessiteollisuuden huolto- ja kunnossapitotöitä tekevä yritys. Isoimpia asiakkaita ovat Neste, UPM ja Borealis Polymers Oy. Porvoon yrittäjien perustelut Vuoden Yrittäjän valinnalle ovat yrityksen omistautuva ja sitoutunut henkilöstö, esimerkillinen työkulttuuri ja laadukas tekeminen.

Oheisesta lehdistötiedotteesta voit lukea lisäöä:

PDF iconporvoon_vuoden_yrittaja_2019_mediatiedote

Vuoden Yrittäjäjuhlassa suysluussa  2019 palkitut

Porvoon Yrittäjät palkitsi kunniamaininnalla Simolin Oy:n hyvän palvelun perheyrityksenä. Palkinto luovutettiin toimitusjohtaja Sebastian Holménille.
Simolin on 165-vuotias, perinteikäs palveleva rautakauppa, joka palvelee asiakkaitaan Porvoossa, Hattulassa, Porvoonjoen varrella. Yhtiön liikevaihto vuonna 2018 oli noin 8,27 milj. Yritys kuuluu Rautanet-ketjuun.

Suomen Yrittäjien timanttiristillä 30 vuoden ansioista yrittäjänä.

toimitusjohtaja Sakari Vehkala, Toimistotukku Talka Oy, ja

toimitusjohtaja Matti Lehesniemi , Talous- ja hoitopalvelut Oy TAHO,

Porvoon Yrittäjien puheenjohtaja Gunilla Söderholmille luovutettiin Suomen Yrittäjien myöntämä pronssinen ansiomerkki tunnustuksena yksityisen yrittäjyyden hyväksi suorittamastaan työstä.

Porvoon Yrittäjät ry Vuoden Yrittäjäyhdistys Uudellamaalla!

Porvoon Yrittäjät valittiin vuoden parhaimmaksi yrittäjäyhdistykseksi Uudellamaalla 1.2 yli 500 jäsenyhdistyksen sarjassa. 
 

Perustelut valinnalle.

Porvoon Yrittäjien yhteistyö kaupungin kanssa otti merkittävän loikan vuonna 2018. Yritysten merkitys kuntatalouldelle ja yrittäjäjärjestön tavoitteet esiteltiin kaupunginvaltuustolle, yhteisistä toimenpiteistä sovittiin, yhdistyksen ja virkamiesten yritysvierailuista on tehty jatkuva toimintatapa ja yhdistyksen tiedotteet jaetaan nyt myös valtuutetuille ja johtaville virkamiehille.

Porvoon Yrittäjät ry on ollut myös ehdolla Vuoden yrittäjäyhdistykseksi koko  Suomessa! Saavutimme paikan viiden parhaimman joukkoon. Onnittelemme Kuopion Yrittäjät ry voitosta!

 

Eino ja Ritva Korhoselle on myönnetty Suomen Yrittäjien Yrittäjäristi 40 vuoden yrittäjyydestä

Taloustirehtööri Eino Korhoselle ja hallituksen jäsen Ritva Korhoselle EKOY Oy,  myönnettiin  marraskuussa 2019 Suomen Yrittäjien  Yrittäjäristi 40 vuoden ansiokkaasta yrittäjätoiminnasta.

Porvoon Yrittäjät ry:n hallituksen jäsenet  Gunilla Söderholm ja Pontus Palmqvist  luovuttivat ristit Eikalle ja Ritvalle 10.12 yrityksen juhlatilaisuudessa. Kuvasssa taustalla toimitusjohtaja  Rami Korhonen.

 

 

 

Gunilla Söderholm valittiin syyskokouksessa yhdistyksen puheenjohtajaksi 2019.

Yhdistyksen syyyskokous valitsi Gunilla Söderholmin / Lystra Marketing & Event services, 
 yksimielisesti yhdistyksen puheenjohtajaksi 2019.

Hallituksen kokoonpano 2019

Yhdistyksen hallitukseen  valittiin uusina jäseninä Mikko Ahtiainen/ComWall Oy, Sanna Lehto /SisUkko Oy, Anne Nordberg-Henttala/ Ebba Life Style, ja Topi Rimpiläinen/Eilola Logistics Oy.

Erovuoroiset Mika Laine/Itäväylä Viestintä  Oy ja Patrik Björkman/Kuljetus Björkman  valittiin uudelleen kahdeksi vuodeksi. 

Yhdistyksen hallituksessa jatkavat Sakari Kaikkonen/Suomen Ammattiliikenne Akatemia Oy, Pontus Palmqvist/Kíinteistövelho T:mi  ja Mikko Venäläinen/Työkalu & Tarvike Oy.

Toimintasuunnitelma vuodelle 2019 PDF iconpy_toimintasuunnitelma_2019.pdf

Talousarvio 2019 PDF icontalousarviovertailu_ja_talousarvioehdotus_2019_lopullinen.pdf

 

 

 

Toimistotukku Talka