Etsi

Uutiset ja ajankohtaiset

Vuoden Yrittäjä 2019 Porvoossa on Mahro Oy.

Mahro Oy on Porvoolainen prosessiteollisuuden huolto- ja kunnossapitotöitä tekevä yritys. Isoimpia asiakkaita ovat Neste, UPM ja Borealis Polymers Oy. Porvoon yrittäjien perustelut Vuoden Yrittäjän valinnalle ovat yrityksen omistautuva ja sitoutunut henkilöstö, esimerkillinen työkulttuuri ja laadukas tekeminen.

Oheisesta lehdistötiedotteesta voit lukea lisäöä:

PDF iconporvoon_vuoden_yrittaja_2019_mediatiedote

Vuoden Yrittäjäjuhlassa suysluussa  2019 palkitut

Porvoon Yrittäjät palkitsi kunniamaininnalla Simolin Oy:n hyvän palvelun perheyrityksenä. Palkinto luovutettiin toimitusjohtaja Sebastian Holménille.
Simolin on 165-vuotias, perinteikäs palveleva rautakauppa, joka palvelee asiakkaitaan Porvoossa, Hattulassa, Porvoonjoen varrella. Yhtiön liikevaihto vuonna 2018 oli noin 8,27 milj. Yritys kuuluu Rautanet-ketjuun.

Suomen Yrittäjien timanttiristillä 30 vuoden ansioista yrittäjänä.

toimitusjohtaja Sakari Vehkala, Toimistotukku Talka Oy, ja

toimitusjohtaja Matti Lehesniemi , Talous- ja hoitopalvelut Oy TAHO,

Porvoon Yrittäjien puheenjohtaja Gunilla Söderholmille luovutettiin Suomen Yrittäjien myöntämä pronssinen ansiomerkki tunnustuksena yksityisen yrittäjyyden hyväksi suorittamastaan työstä.

Porvoon Yrittäjät ry Vuoden Yrittäjäyhdistys Uudellamaalla!

Porvoon Yrittäjät valittiin vuoden parhaimmaksi yrittäjäyhdistykseksi Uudellamaalla 1.2 yli 500 jäsenyhdistyksen sarjassa. 
 

Perustelut valinnalle.

Porvoon Yrittäjien yhteistyö kaupungin kanssa otti merkittävän loikan vuonna 2018. Yritysten merkitys kuntatalouldelle ja yrittäjäjärjestön tavoitteet esiteltiin kaupunginvaltuustolle, yhteisistä toimenpiteistä sovittiin, yhdistyksen ja virkamiesten yritysvierailuista on tehty jatkuva toimintatapa ja yhdistyksen tiedotteet jaetaan nyt myös valtuutetuille ja johtaville virkamiehille.

Porvoon Yrittäjät ry on ollut myös ehdolla Vuoden yrittäjäyhdistykseksi koko  Suomessa! Saavutimme paikan viiden parhaimman joukkoon. Onnittelemme Kuopion Yrittäjät ry voitosta!

 

Eino ja Ritva Korhoselle on myönnetty Suomen Yrittäjien Yrittäjäristi 40 vuoden yrittäjyydestä

Taloustirehtööri Eino Korhoselle ja hallituksen jäsen Ritva Korhoselle EKOY Oy,  myönnettiin  marraskuussa 2019 Suomen Yrittäjien  Yrittäjäristi 40 vuoden ansiokkaasta yrittäjätoiminnasta.

Porvoon Yrittäjät ry:n hallituksen jäsenet  Gunilla Söderholm ja Pontus Palmqvist  luovuttivat ristit Eikalle ja Ritvalle 10.12 yrityksen juhlatilaisuudessa. Kuvasssa taustalla toimitusjohtaja  Rami Korhonen.

 

 

 

Gunilla Söderholm valittiin syyskokouksessa yhdistyksen puheenjohtajaksi 2019.

Yhdistyksen syyyskokous valitsi Gunilla Söderholmin / Lystra Marketing & Event services, 
 yksimielisesti yhdistyksen puheenjohtajaksi 2019.

Hallituksen kokoonpano 2019

Yhdistyksen hallitukseen  valittiin uusina jäseninä Mikko Ahtiainen/ComWall Oy, Sanna Lehto /SisUkko Oy, Anne Nordberg-Henttala/ Ebba Life Style, ja Topi Rimpiläinen/Eilola Logistics Oy.

Erovuoroiset Mika Laine/Itäväylä Viestintä  Oy ja Patrik Björkman/Kuljetus Björkman  valittiin uudelleen kahdeksi vuodeksi. 

Yhdistyksen hallituksessa jatkavat Sakari Kaikkonen/Suomen Ammattiliikenne Akatemia Oy, Pontus Palmqvist/Kíinteistövelho T:mi  ja Mikko Venäläinen/Työkalu & Tarvike Oy.

Toimintasuunnitelma vuodelle 2019 PDF iconpy_toimintasuunnitelma_2019.pdf

Talousarvio 2019 PDF icontalousarviovertailu_ja_talousarvioehdotus_2019_lopullinen.pdf

 

Uudenmaan Yrittäjien vuoden nuoret yrittäjät ovat  porvoolaiset Antti Kekäläinen ja Sami Suppola

Antti Kekäläinen, 29, ja Sami Suppola, 26, tutustuivat toisiinsa koulussa ja lähtivät kehittämään yhteistä yritystä ensin harrastuspohjalta. Kekäläinen ja Suppola tekevät digitaalisia videoita yrityksensä, Ansa Productionin kautta. Kun videoiden tekeminen otti nopeasti tulta alleen, yrittämisestä tuli osa-aikainen työ ja nyt täysipäiväinen työ kahdelle, tekemisen makuun päässeelle nuorelle. Ansa Production Oy työllistää jo välillisesti muitakin tekijöitä.

Yrityksen perustajat ja omistajat tuottavat ja kuvaavat mainoselokuvia, henkilöbrändivideoita, tuotevideoita ja opetusvideoita aina asiakkaan kulloisen tarpeen mukaan, usein alusta loppuun. Lisäksi yrittäjät konsultoivat asiakkaitaan sosiaalisen median käytössä. Tavoitteena on herättää katsojassa tunteita ja keskustelua puolesta ja vastaan.

Katso esittelyvideo tästä

Uudenmaan Yrittäjät palkitsee vuosittain alueensa Vuoden nuoren yrittäjän osana Suomen Yrittäjien Vuoden nuori yrittäjä -kilpailua. Maamme arvostetuimmassa alle 35-vuotiaille yrittäjille suunnatussa kilpailussa huomioidaan erityiset ansiot toimialaan, innovatiivisuuteen tai yrittäjäasenteeseen liittyen. Yksityisyrittäjäin Säätiö tukee voittajia 1500 euron suuruisella palkinnolla.

Porvoon Yrittäjät ry onnittelee!

 

Porvoon Vuoden Yrittäjiä 2017 ovat Eläinklinikka Avec Oy:n Chita ja Timo Wahlroos.Vuoden Yrittäjä 2017 Porvoossa Eläinklinikka Avec

Eläinklinikka Avec Oy on lemmikkieläinten terveydenhoitoon, rokotuksiin ja hammashoitoon erikoistunut porvoolainen eläinlääkärikeskus. Yrityksen yritysjuuret ovat palkittavien yrittäjien jo vuonna 2002 perustetuissa eläinlääkintäpalveluissa. Yrityksen hallituksessa ovat myös Hanna Forsten ja Sanna Viitanen. Vakituista henkilökuntaa Eläinklinikka Avecilla on nyt 12 työntekijää omistajat mukaan lukien. Nykyisissä ajanmukaisissa tiloissaan Porvoon Tarmolassa Avec aloitti vuonna 2014.


Porvoon Yrittäjien puheenjohtaja Pontus Palmqvistin mukaan Vuoden Yrittäjän valintaa perusteltiin Eläinklinikka Avecin erinomaisella asiakaspalvelulla, kasvulla ja palveluiden monipuolistumisella. Yrityksellä on nyt myös pentueskari, eläinten kardiologin palvelut, leikkauspalvelut, ortopedin palvelut, röntgen- ja ultraäänitutkimukset, oma laboratorio ja eläinruokien myynti. Lemmikkieläinten omistajia ovat ilahduttaneet myös lauantain ja sunnuntain päivystysajat.

Porvoon Yrittäjät ry:n kannanotto 
Vuosikokouksen kannanotto  keskustan ja länsirannan kehittymisestä  PDF iconkannanotto_syyskokous_2016.pdf


Tästä voit lukea Porvoon yrittäjien avoimen kirjeen kaupunkikehityslautakunnalle Porvoon kaupungin aikomuksista kaavoittaa Citymarket Porvoon länsirannalle (kesäkuu 2015)PDF iconavoin_kirje_porvoon_kaupunkikehityslautakunnalle.pdf

Här  kan du läsa Borgå Företagare rf:s öppna brev till stadsutvecklingsnämnden gällande stadens planer att i stadsplanen tillåta Citymarket att etablera sej på västra åstrandenPDF iconoppet_brev_till_stadsutvecklingsnamnden.pdf

Porvoon Yrittäjät ry.n kumppanuudet 2016

Porvoon Yrittäjät ry on vuonna 2016 solminut yhteistyösopimukset seuraavien tahojen kanssa:

PointCollege
PointCollege tiedottaa ajankohtaisista koulutusasioistaan jäsenillemme ja yhdistys tiedottaa mm. yrittäjätutkinnoista ja -koulutuksista.

Myrskylän Säästöpankki
Pankki tiedottaa ajankohtaisitsa asioista jäsenillemme  ja
osallistuu mm. syys- tai kevätkokouksiimme

 

Haikon Kartano
Haikon kartano tarjoaa jäsenillemme runsaasti  jäsenetuja. Lisäksi Haikon kartano saa mm                   .
näkyvyyttä tiedotteissamme.

 

 

VAHVA YRITTÄJÄ

Porvoon Yrittäjät ry:n ja Point Collegen yhteistyössä suunnittelema Vahva Yrittäjä - ohjelma käynnistyy maaliskuussa.

Ohjelman tarkoitus on innostaa yrittäjiä uusien liikuntamuotojen pariin,miettimään omaa hyvinvointia ja ruokaa, joidenkin osalta ehkä pudottaa painoa sekä tietenkin tuoda yrittäjät yhteen mukavaan yhdessäoloon.

Huom! Porvoon Yrittäjät maksaa osan osallistumismaksusta takaisin! Ja Huom! tämähän on verovähennyskelpoista toimintaa!!

Vanhva Yrittäjä - ohjelma löytyy tästä

Ilmoittaudu ohjelmaa saman tien www.pointcollege.fi/vahva-yrittaja

 Porvoon Yrittäjät ry:n sääntömääräinen syyskokous 2015.

Porvoon Yrittäjät ry:n sääntömääräinen vuosikokous pidettiin 29.10 Aktian Vintillä. Kokous päätti ensi vuoden toiminnasta, budjetista, puheenjohtajasta sekä hallituksen kokoonpanosta.

Ensi vuonna yhdistys viettää 70-vuotisjuhlaansa eri tapahtumilla vuoden aikana ja jäsenjuhlalla marraskuussa.
Yhdistyksen toiminnan painopisteenä on yrittäjien hyvinvointi. Yhdistyksellä on nyt noin 800 jäsentä.  Vuonna 2016 panostetaan jäsenpysyvyyteen ja-hankintaan sekä alueellisen (Itä-Uusimaa) toiminnan vahvistamiseen. Yhdistys julkaise ensi vuonna kaksi PORE-lehteä. Lehti jaetaan Porvoon kaikille yrityksille ja sidosryhmille. Toimintasuunnitelma löytyy tästä.


Yhdistyksen puheenjohtajaksi vuodelle 2016 valittiin yksimielisesti Pontus Palmqvist.
Hallituksen jäseniksi vuonna 2016 valittiin:
Jaanamaija Hapuoja (Tiinaliisa Oy/VMP GROUP – uusi hallituksen jäsen), Ulla-Maija Honkanen (Kiinteistömaailma/Asuntoporvoo Oy Lkv),  Pentti Kinosmaa (Teatteri Soittorasia –uusi hallituksen jäsen), Matti Lehesniemi (Talous- ja hoitopalvelut Oy Taho),  Mikko Ojaniemi (Suomen 3D-mallit Oy/Scannoora), Albert Seeck (Albert Seeck Bygg),  Mikko Venäläinen (Porvoon Työkalu ja Tarvike Oy). 

 

 

Porvoon Yrittäjäjät ry:n sääntömääräinen kevätkokous

Kokous pidettiin  Aktian Vintillä 15.4. PDF iconTästä voit tutustua yhdistyksen toimintakertomukseen vuodelta 2014.

Porvoon Elinkeino-ja kilpailukykyohjelma

Porvoon Yrittäjät ry:n ja Porvoon kaupungin yhteisillä aamukahveilla 8.4 esiteltiin kaupungin  elinkeino- ja kilpailukykyohjelmaa. Tästä voit katsoa mistä on kysymys.

 

Yli 50 000 yrittäjää sai viime vuonna apua Suomen Yrittäjien neuvontapalveluista!

SY:n maksuttomia neuvontapalveluja antaa lähes sata eturivin asiantuntijaa. Neuvontapalvelusta saa vastauksia esim.työlainsäädännöstä, työehtosopimuksista, yrityslainsäädännöstä, sopimusoikeudesta, verotuksesta, yrittäjän sosiaaliturvasta. Tai voi kysyä vaikka harhaanjohtavasta markkinoinnista ja huijarilaskuista!

Tämä palvelu on vain puhelinsoiton päässä.Neuvontapalvelu toimii arkisin klo 09-16 numerossa 09 229 221.  JA tämä palvelu on SuomenYrittäjien jäsenille ilmainen!

 

Työssä oppien ammattiin -koulutuskokeilut alkavat

Yrittäjä, nyt on aika toimia! Jos nimittäin haluat nuoren työssä oppimaan yritykseesi uudella Suomen Yrittäjien lobbaamalla ammatillisen koulutuksen Työssä oppien ammattiin -koulutusmallilla.

Yrityslähtöisyys lähtökohtana

- kerrooppilaitokselle, mihin työtehtäviin tai toimintakokonaisuuksiin haet tekijää. Oppilaitos auttaa sopivan opiskelijan löytämisessämääritellään tutkinto ja millaiset opinnot opiskelijalle järjestetään.  Opiskelija on oppilaitoksen kirjoilla, ei työsuhteessa ja voi saada opintotukea tilanteestaan riippuen.

Joustavuus ja räätälöinti avainsanoja

Uusi toimintamalli tarjoaa vaihtoehdon oppisopimuskoulutuksen rinnalle. Tavoitteena on, että opiskelija saa ammatillisen peruskoulutuksen 2 - 3 vuodessa.

Yrityksille tukea ohjaamiseen

Yritykselle tarjotaan tukea nuorten opastamisessa. Yrittäjiä tai heidän yritystensä työnjohtajia koulutetaan työpaikkaohjaajiksi.

Ota yhteyttä kouluttajiin

Itä-Uudellamaalla kokeilussa on mukana  Edupoli, joka opastaa asiassa edelleen.

Lisätietoja:

Uudenmaan Yrittäjät, toimitusjohtaja Petri Graeffe, petri.graeffe@uudenmaanyrittajat.fi, puh. 040 547 3388 Uudenmaan Yrittäjät, kehittämispäällikkö Kati Liikanen, kati.liikanen@uudenmaanyrittajat.fi, puh. 050 370 3257
Itä-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä, oppisopimusjohtaja Annu Jokela-Ylipiha, annu.jokela-ylipiha@opso.fi, p. 040 5494 378
 

 

Haikko

 

Toimistotukku Talka