4.2.2019 klo 21:53
Uutinen

Porvoon Yrittäjät palkittiin Uudenmaan vuoden paikallisyhdistyksenä

Noin 750 porvoolaisen pienen ja keskisuuren yrityksen etujärjestö Porvoon Yrittäjät ry on palkittu Uudenmaan Yrittäjien vuoden 2018 paikallisyhdistyksenä yli 500 jäsenen yhdistysten sarjassa. Tunnustus tuli aktiivisesta toiminnasta jäsenkunnan asioiden hoitamiseksi.

– Hieno tunnustus koko yhdistykselle. Itse en voi ottaa paljon kunniaa viime vuoden toiminnasta, vuoden alusta Porvoon Yrittäjien puheenjohtajana aloittanut ja palkinnon vastaanottanut Gunilla Söderholm toteaa.

Tuore puheenjohtaja kiittää koko hallitusta aktiivisesta tekemisestä.

– Viime vuoden hallitus, sihteeri ja puheenjohtaja tekivät hyvää työtä ja myötävaikuttivat.Tunnustuksen taustalla on myös Porvoon Yrittäjien viime vuonna ottama merkittävä loikka yhteistyössä Porvoon kaupungin kanssa.Yhdistys ja kaupunki ovat muun muassa sopineet yhteisistä toimenpiteistä ja toimintatavoista.Söderholmin mukaan tunnustus nostaa toiminnan rimaa entistä korkeammalle.

– Parantaa ja kehittää pitää, tottakai. Ja edelleen ole sitä mieltä että meidän tulee selvittää mitä jäsenet yhdistykseltämme toivoo.

Aktiivisen yhdistyksen toiminta on noteerattu myös valtakunnan tasolla.

Porvoon paikallisyhdistys tavoitteli samassa sarjassa myös Suomen Yrittäjien parhaan paikallisyhdistyksen titteliä yhdessä Kuopion, Lappeenrannan, Salon ja Vaasan paikallisyhdistysten kanssa. Suomen parhaaksi valittiin Kuopion yhdistys.

– Tämä oli ensimmäinen kerta, kun Porvoon yhdistys oli ehdolla ja viiden parhaan joukossa, Söderholm iloitsi.

Vuoden 2018 parhaat paikallisyhdistykset palkittiin Vaikuttajafoorumissa Helsingissä helmikuun alussa.

Uudenmaan Yrittäjien alueelta palkittiin myös Kellokosken Yrittäjät, Inkoon Yrittäjät, Keravan Yrittäjät. Lisäksi Klaukkalan Yrittäjät huomioitiin kunniamaininnalla.

Teksti: Itäväylä Viestintä Oy / Mika Laine
Kuva: Uudenmaan Yrittäjät

Linkki alkuperäiseen juttuun