Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Järjestö

Porvoon Vuoden Yrittäjä 2020 julkistetaan perjantaina 2.10.

Tämän vuotiset yrittäjäjuhlat peruuntuivat koronaepidemian takia. Mutta se ei estä palkitsemasta Vuoden Yrittäjää. Mutta kuka on Porvoon Vuoden Yrittäjä vuosimallia 2020? Se selviää livestriimausta seuraamalla ensi perjantaina.

Koronaepidemian takia yrittäjäjuhlat jäävät tältä vuodelta väliin Porvoossa.

– Otamme tosissamme viime viikolla Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin suosituksen olla järjestämättä yli 20 hengen tilaisuuksia. Yhdistyksen hallitus tuntee vastuunsa on päättänyt peruuttaa  vuosittaisen yrittäjäjuhlan tältä vuodelta, puheenjohtaja Gunilla Söderholm toteaa.

Yrittäjäjuhlan osana ollut vuosittainen Vuoden yrittäjän palkitseminen on päätetty kuitenkin järjestää pienimuotoisesti.

– Porvoon Vuoden Yrittäjä 2020 julkistetaan perjantaina. Porvoon Yrittäjien hallitus ja kaupunginjohtaja Jukka-Pekka Ujula luovuttavat palkinnon Hemmetin Kulttuurikodissa, Söderholm kertoo.

Julkistusta on mahdollista seurata livestriimin välityksellä jutun lopussa olevan linkin kautta. Tilaisuus alkaa kello 19.00. Hallituksen jäsen Mika Laine ja Uudenmaan Yrittäjien palkitsema Vuoden nuori yrittäjä, valokuvaaja ja visuaalinen tarinankertoja Niko Laurila ovat livestriimauksen toteutuksen takana.

– Kun kuulimme yrittäjäjuhlan peruuntumisesta, päätimme tarjota livestriimauspalveluamme yhdistykselle ja vieläpä veloituksetta. Mielestämme palkitsemistilaisuudet ovat aina olleet arvokkaita ja haluamme välittää tämän arvokkuuden striimin välityksellä mahdollisimman monelle. Palkitut ovat sen ansainneet. Olkoon tämä meidän palkintomme ja kädenojennuksemme Vuoden Yrittäjälle.

Jos tänä vuonna juhlat jäävät väliin, on ensi vuonna luvassa rutkasti isommat kekkerit.

– Ensi vuonna yhdistyksemme täyttää 75 vuotta ja silloin juhlitaan sitäkin isommin, puheenjohtaja Gunilla Söderholm iloitsee.

Suora lähetys Hemmetin Kulttuurikodilta alkaa perjantaina klo 19.00.

https://www.youtube.com/watch?v=rn2XVnO0TcA

 

Toimistotukku Talka