Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Järjestö

Cafe Cabriole palkittiin

Porvoon Yrittäjät ry on perjantaina 2.10. julkistanut Porvoon Vuoden Yrittäjän 2020, Cafe Cabriole Oy:n yrittäjät Matti Kuiviston ja Irmeli Veittikosken.

Matti Kuivisto ja Irmeli Veittikoski Vuoden Yrittäjät Porvoossa 2020!

Cafe Cabriole aloitti toimintansa 1.6.1997.  Tänä päivänä Cafe Cabriole Oy on aito perheyritys, jossa työskentelee toimitusjohtaja Matti Kuiviston ja puolisonsa Irmeli Veittikoski lisäksi kaksi tytärtä, Sara ja Hanna-Greta.

Perheen lisäksi yritys työllistää ympäri vuoden parikymmentä henkeä monella eri nimekkeellä ja lisäksi ns. keikkatyöntekijöitä. Palveluksessa on leipureita, kondiittoreita, kokkeja, kahvilatyöntekijöitä. Työntekijät ovat sitoutuneita työhönsä ja alansa huippuja. Lisäksi vaihtuvuus on pientä verrattuna alan yleiseen trendiin.

Toiminta vakaalla pohjalla

Oikeiden valintojen, taloudellisen osaamisen ja pitkäjänteisen työn ansiosta liiketoiminta on vakaalla pohjalla liikevaihdon olleessa vähän alle kaksi miljoona vuosittain.

–  Koronapandemia on sitä heilauttanut, mutta ei romuttanut, yrittäjäpariskunta toteaa.

Asiakkaat toiminnan lähtökohtana

– Toiminnassa täytyy olla sydän mukana ja aidosti kiinnostunut ja innostunut alastaan. Täytyy olla valmis tekemään asiakkaan puolesta asioita ja antaa kaikkensa, eikä mennä sieltä missä aita on matalin. Aina täytyy pitää mielessä, että asiakas on se, jonka takia tätä työtä teemme, pariskunta tiivistää.

Yrityksen toiminnassa on kiinnitetty huomiota myös ekologisuuteen ja vastuullisuuteen. Kaikki tuotteet valmistetaan oman henkilökunnan voimin alusta lähtien.

Porvoon Yrittäjät ry:n perustelut   Cafe Cabriolen valinnalle ovat kiteytettynä:
Yrityksen erinomainen palvelu ja tunnetut laadukkaat tuotteet, yrityksen monipuolinen toimintakonsepti, yrityksellä on iloiset ja helposti lähestyttävät kasvot, yritys on menestyksekäs.

Aikaisemmin palkitut yrityksen löytyvät tästä

 

Toimistotukku Talka