Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Puheenaihe

Porvoon Yrittäjien kannanotot syksyllä 2020

Porvoon Yrittäjät ry:n kannanotto Elinkeinopäällikön palkkaamiseen 

Porvoon Yrittäjät ja elinkeinoelämä Porvoossa on jo pitkään toivonut, että kaupunkiin saataisiin vastuuhenkilö, jonka toimenkuva keskittyy puhtaasti elinkeinoasioihin. Porvoon Yrittäjät ry on iloinnut siitä, että tämä resurssi on saatu kaupungin henkilöstösuunnitelmaan, mutta budjettivaiheessa se on toistuvasti poistettu.Porvoon kaupunginjohtajan talousarvioesityksessä vuodelle 2021 elinkeinopäällikön virka ei nytkään ole mukana. Porvoon Yrittäjät ry näkee, että tämä virka olisi varsinkin nyt enemmän kuin tarpeellinen.

Lue kannanotto tästä:
PDF iconporvoon_yrittajien_kannanotto_elinkeinopaallikon_palkkaamisesta_lokakuu2020.pdf

 

Porvoon Yrittäjät ry:n kannanotto  keskustan pysäköinnistä

Porvoon Yrittäjät ottaa kantaa keskustan paikoitukseen sekä paikoitusmaksuihin. .Porvoon Yrittäjien mielestä elinvoimaisuuden vahvistamiseksi keskusta-alueella pitäisi olla mahdollisuus myös lyhytaikaiseen ilmaiseen pysäköintiin. 

Keskustan kauppiaat toteavat nykyisten paikoitusmaksujen olevan osatekijä asiakasmäärän vähäisyyteen. Tässä asiassa keskustan yrittäjät ovat eri asemassa kuin Länsirannan yrittäjät. Ehdotammekin, että pysäköintimaksu muutetaan torin ympärillä ja lähikaduilla samanarvoiseksi Länsirannan kanssa, missä kaksi ensimmäistä tuntia ovat maksuttomia.

Lue kannanotto tästä:

PDF iconporvoon_yrittajien_kannanotto_keskustan_pysakoinnista_lokakuu2020.pdf

 

Toimistotukku Talka