Etsi

Yrityskauppa tuo Turkuun 100 uutta työpaikkaa – ”Parantaa merkittävästi palvelua”

Yritykselle myös toimipaikka Turkuun.

Yritykselle myös toimipaikka Turkuun.

Smile Palvelut Turku Oy on ostanut TOR-Palvelut Oy:n liiketoiminnan 1. tammikuuta 2016 alkaen.

Samalla Smile solmi pitkän henkilöstöpalveluita koskevan sopimuksen Turun Oopperaravintolat Oy:n ja Juhla-Ansa Oy:n kanssa. Ne omistaa Oldfellows Oy.

Tuoreet kaupat parantavat merkittävästi Smilen asemaa Turun markkina-alueella.

− Olemme erittäin iloisia laajentuessamme vauhdilla Turkuun. Henkilöstöpankkimme kasvaa lähes sadalla uudella ravintola-alan työntekijällä. Kaupan myötä saamme oman toimitilan Turkuun ja paikallisen henkilöstöpäällikön. Tämä parantaa merkittävästi nykyisten asiakkaidemme palvelua Turun alueella ja antaa hyvän pohjan palvella myös uusia alueen ravintola-asiakkaita, Smile Henkilöstöpalveluiden toimitusjohtaja Sami Asikainen kertoo.

TOR-Palvelut Oy on vuonna 2013 perustettu turkulainen ravintola-alaan erikoistunut henkilöstövuokrausyritys, jolla on takanaan vuosien kokemus ja tietotaito ravintola-alalta. Turun Oopperaravintolat ja Juhla-Ansa operoivat tunnettuja ja perinteisiä Forte-, Armas-, Baari-, Apollo- ja Lone Star -ravintoloita.

− Smile on jatkossa strateginen kumppanimme ja henkilöstöä kehitetään nyt yhteisvoimin. Kaupan myötä me voimme keskittyä täysin ravintolayhtiöiden liiketoiminnan kehittämiseen, kertoo TOR-Palveluiden ja Oldfellowsin toimitusjohtaja Jani Lahtinen.

Smile Henkilöstöpalvelut Oy on yksi Suomen suurimmista ravintola-alaan erikoistuneista henkilöstöpalveluyrityksistä. Yritys välittää työvoimaa yli kahdelle sadalle ravintolayritykselle ympäri Suomen. Yhtiön kasvavassa henkilöstöpankissa on jo lähes 3000 ravintola-alan ammattilaista. Elokuussa 2014 siitä tuli osa pörssiyhtiö Restamax Oyj:tä.

− Strategiamme mukaisesti haemme kasvua sekä yritysostojen että maantieteellisen laajentumisen avulla. Lisäksi olemme käynnistäneet tarjonnan myös uusille toimialoille, kuten terveydenhuollon ja kaupan alalle, Asikainen jatkaa.

Virvamaria Toikka

virvamaria.toikka@yrittajat.fi