Etsi

Emergency banner

Tiina Oksala Helsingin Yrittäjien toimitusjohtajaksi

Erikoiskaupan edunvalvojana työskennellyt Tiina Oksala aloittaa elokuun alussa Helsingin Yrittäjien toimitusjohtajana.

Erikoiskaupan edunvalvojana työskennellyt Tiina Oksala aloittaa elokuun alussa Helsingin Yrittäjien toimitusjohtajana.

Tiina Oksala on innostunut uudesta tehtävästään. Hän aikoo käyttää vuosien varrella kertynyttä osaamistaan yrittäjien hyväksi. Oikeustieteen kandidaattina hän on pistänyt aktiivisti osaamistaan peliin Erikoiskaupan Liiton edunvalvojana. Työryhmät ja lobbaus ovat tuttuja.

- Työni erikoiskaupan edunvalvojana on ollut hyvin mielenkiintoista ja antoisaa, mutta seitsemäntoista vuoden jälkeen kaipasin jo uusia haasteita, Oksala toteaa.
– Yrittäjäjärjestön toimintaa tunnen hyvin jo entuudestaan, sillä olen tehnyt hedelmällistä yhteistyötä Suomen Yrittäjien kanssa kaupan alan valtakunnalliseen edunvalvontaan liittyen. Onkin mielenkiintoista keskittyä jatkossa alueelliseen vaikuttamiseen ja edistää helsinkiläisten yrittäjien toimintaedellytyksiä.

Helsingin Yrittäjien nykyinen toimitusjohtaja Pia Pakarinen siirtyy Helsingin seudun kauppakamarin johtajaksi vastuualueenaan edunvalvonta.

Tiina Oksala on toiminut Erikoiskaupan Liiton toimitusjohtajana vuodesta 1997 ja sitä ennen saman liiton lakimiehen tehtävissä ja Vähittäiskaupan Keskusliiton lakimiehenä.

Oksala on vaikuttanut muun muassa useissa työ- ja elinkeinoministeriön sekä ympäristöministeriön työryhmissä kaupan alan kehitykseen, kilpailuun, aukioloaikoihin ja kaavoitukseen liittyvissä asioissa.


Yrittäjäsanomat
toimitus@yrittajat.fi