Etsi

Emergency banner

Ympäristökonsulttijätti ostaa palan kuopiolaista Symoa

Ramboll vahvistaa ympäristötoimialaansa ostamalla kuopiolaisen Symo Oy:n mittaus- ja tutkimuspalveluiden liiketoiminnan.

Ramboll vahvistaa ympäristötoimialaansa ostamalla kuopiolaisen Symo Oy:n mittaus- ja tutkimuspalveluiden liiketoiminnan.

Symo Oy on ympäristöalan asiantuntijayritys, jolla on yli kymmenen vuoden kokemus ympäristön mittaus- ja tutkimuspalveluista. Symon kuusi asiantuntijaa ovat erikoistuneet lämpö- ja voimalaitosten päästömittauksiin sekä tulisijojen testauksiin. Symolla on akkreditoitu ja ympäristöministeriön hyväksymä testauslaboratorio, jolla on pätevyys suorittaa puolueettomia tuotetestauksia.

– Viime vuosina olemme tehneet jatkuvaa yhteistyötä Rambollin asiantuntijoiden ja laboratorioiden kanssa, joten yhdistymisemme tuo tehokkuutta ja sujuvuutta työskentelyyn monella tasolla. Voimme jatkossa keskittyä testauslaboratorion ja oman erikoisosaamisemme kehittämiseen paremmin, toteaa Symon toimitusjohtaja Jussi Kärtevä. 

Ramboll Finland Oy on osa kansainvälistä Ramboll Groupia, joka toimii noin 10 000 asiantuntijan voimin ympäri maailmaa. Symo on vuonna 2002 perustettu ympäristöalan asiantuntijayritys.

Yrittäjäsanomat 
'); // -->