Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Markkinointi

Kotimainen haastaja verkkomatkatoimistoille – Tarjolla myös maakuntalähtöjä

Suomalaiset ovat tottuneet ostamaan matkoja netistä. Matkailumarkkinoita kirittää uusi toimija Triawel.com.

Nettimatkatoimisto tarjoaa valmiita lento-hotelli -paketteja, joita se luo automatiikan avulla suosituimpiin matkakohteisiin.

Matkatarjonta ei perustu pelkästään valmiisiin paketteihin, vaan sivustolta voi etsiä ja varata lento-hotelli -matkapaketteja mistä vain, mihin vain ja milloin vain. Sivustolta voi varata myös pelkät lennot, hotellin tai vuokrata auton.

– Markkina-alueemme on koko Suomi maakunta-lähtöineen, mutta suurin osa valmiiksi luoduista matkapaketeista lähtee Helsingistä, Triawel.com kertoo tiedotteessaan.

Myöhemmin Triawel.comista julkaistaan eri kieliversioita eri maiden markkinoille.

Itsepalvelu edellä

Triawel.comin ajatuksena on myydä matkat netistä matkansa varaaville itsepalveluperiaatteena, mutta sivusto tarjoaa asiakaspalvelua suomen kielellä puhelimitse ja sähköpostitse. Triawel.com lupaa tarjota turvallisesti ja luotettavasti edullisia matkoja, jotka ovat helposti saatavilla.

Yritys on Suomen kuluttajaviraston valmismatkarekisterissä ja asettanut vakuudet sinne. Lakeuden Matkat Oy:llä on IATA-oikeudet ja se on myös Suomen matkatoimistoalan liiton SMAL:n jäsen. Triawel.comin omistaa 1987 perustettu suomalainen matkailualan yritys Lakeuden Matkat Oy, joka omistaa myös valmismatkoja Oulusta Espanjaan myyvän matkanjärjestäjä Easyloman.

Kattava hakumoottori

Edullisuuden takaa hakumoottori, jonka käytössä on melkein kaikki maailman reittilennot. Samalle varaukselle voi varata hotellin laajasta hotellivalikoimasta. Lennon ja hotellin varaaminen samalla varauksella on usein edullisin vaihtoehto.

Riikka Koskenranta

riikka.koskenranta@yrittajat.fi