Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Pk-yrityksen kasvu kiihtyy: Teki historiansa suurimman sopimuksen

Elcoline Construction Oy ja Parmaco Oy tekevät yhteistyötä myös toisen tehtaan osalta.

Varkautelainen Elcoline Construction Oy on solminut historiansa suurimman sopimuksen. Yritys tekee jatkossa yhteistyötä tamperelaisen Parmaco Oy:n kanssa LVISA-teknisissä palveluissa. 

Sopimus on arvoltaan merkittävä ja yhteistyö kestää useita vuosia. Uusia työntekijöitäkin palkataan, yhtiö tiedottaa.

Sopimuksen myötä Elcoline vastaa jatkossa Parmacon Pyhäjoella sijaitsevan tehtaan LVI-teknisistä ratkaisuista.

Elcoline on jo kahden vuoden ajan vastannut Parmacon sähköteknisistä palveluista Leppävirran tehtaalla.

– Nyt solmittu sopimus ja kumppanuuden laajentuminen uudelle osa-alueelle kertovat osapuolten tahtotilasta kehittää ja laajentaa toimintaa, jotta asiakastarpeisiin pystytään vastaamaan myös tulevaisuudessa, sanoo Elcoline Construction Oy:n liiketoimintajohtaja Jarno Räsänen tiedotteessa.

– Toisaalta sopimuksen jatkuminen ja laajeneminen aikaisemmasta, kertoo tavastamme palvella asiakasta jämptisti ja tehdä se mitä on luvattu, Räsänen arvioi. 

Vuoden aikana useita merkittäviä sopimuksia

Kuluneen vuoden aikana Elcoline-konserni on solminut useita merkittäviä ja pitkäkestoisia palvelusopimuksia asiakkaidensa kanssa. Ne tukevat Elcoline Group Oy:n voimakasta globaalia kasvua eri teollisuuden sektoreilla.

– Elcolinen tavoite on kasvaa ja kehittyä haluttavimmaksi ja parhaimmaksi työnantajaksi sekä yhteistyökumppaniksi sekä nykyisille että uusille asiakkaille, muotoilee Elcoline Group Oy:n toimitusjohtaja Veli-Matti Ampiala.

Elcoline tekee muun muassa sähkö-, automaatio-, lämpö-, vesi-, ilmastointi- ja kylmätekniikkajärjestelmien urakointia ja kunnossapitoa, hitsauksia, suunnittelua, asennuksia, laadunvalvontaa, tarkastuksia ja purkutöitä.

Asiakkaihin kuuluu yrityksiä niin Suomesta kuin maailmalta muun muassa petrokemia-, kaivos-, energia-, teräs-, paperi-, ydinvoima- ja telakkateollisuuden aloilta. Merkittäviä asiakkaita ovat muun muassa Areva, Neste Oil, Biofuels, Vaisala, Stora Enso ja Siemens.

Elcoline Construction Oy:n liikevaihto oli viime vuonna noin 1,8 miljoonaa euroa. Koko konsernin liikevaihto oli vuonna 2014 noin neljä miljoonaa euroa.

Parmaco suunnittelee ja valmistaa erilaisia tilaratkaisuja, kuten kouluja, päiväkoteja ja hoivatiloja, ja vuokraa niitä eteenpäin. Yrityksen liikevaihto oli vuonna 2014 noin 36,8 miljoonaa euroa.

Katri Simola