Etsi

Yrittäjyys

Ilmianna Vuoden nuori yrittäjä 2017

Nyt etsitään taas uutta Vuoden nuorta yrittäjää! Tunnetko palkitsemisen arvoisen nuoren yrittäjän paikkakunnaltasi tai lähipiiristäsi? Ilmianna hänet mukaan Vuoden nuori yrittäjä 2017 -kilpailuun.

Kyseessä on valtakunnan arvostetuin kilpailu nuorille yrittäjille. Kilpailun järjestää Suomen Yrittäjät.

- Haemme uuden sukupolven yrittäjiä, jotka nuoresta iästään huolimatta ovat olleet menestyneitä ja innovatiivisia omalla toimialalla, kertoo järjestöpäällikkö Joonas Mikkilä kilpailun luonteesta. 

Ilmiannot ehdokkaista kilpailuun ovat käytössä nyt toista vuotta. Viime vuonna niitä tuli noin 200 kappaletta eri puolilta Suomea.

Kuka tahansa kansalainen voi tehdä ilmiannon. Ne välitetään ehdokkaan oman alueen yrittäjäjäyhdistykselle, joka ottaa sen huomioon virallisessa ehdokasasettelussa.

Kilpailuun ehdotettavan nuorten yrittäjien on oltava korkeintaan 35-vuotiaita (täyttää 2017). Yrityksen on pitänyt toimia vähintään kolme vuotta, hän voi olla myös vanhemman yrityksen jatkaja.

Mikäli yrityksessä on useampi osakas, tulee vähintään 50 % osakkeista olla alle 35-vuotiaan omistuksessa. Yrityksellä on oltava jatkuvan menestymisen edellytykset ja talous kunnossa. Yrittäjän yrityksen ei tarvitse olla Suomen Yrittäjien jäsen.

Kilpailu jakautuu alueellisiin alkukilpailuihin, joissa ratkaistaan Suomen Yrittäjien aluejärjestöjen Vuoden nuoret yrittäjät, sekä valtakunnalliseen loppukilpailuun.

Loppukilpailun finalisteiksi valitaan viisi parasta ehdokasta. Valtakunnan Vuoden nuori yrittäjä paljastetaan Nuorten Yrittäjien Get Together -tapahtumassa Tampereella 12.5.2017.

Kilpailun ohjeisiin ja kriteereihin voi tutustua tarkemmin osoitteessa www.vuodennuoriyrittaja.fi

 Ilmiantajien kesken arvotaan 1 kpl Yrittäjä-lehden vuosikertaa, 1 kpl Arvokas yritys -kirjaa ja 1 kpl Huippymyyjä -kirjaa. Ilmiannot on jätettävä tämän vuoden loppuun mennessä.