Etsi

Tuhannen työn tuoja

Valmet Automotive rekrytoi yli tuhat uutta autonrakentajaa ja toimihenkilöä Mercedes-Benzin GLC-katumaasturin tuotantoon.

Uuden katumaasturin tuotanto käynnistyy Uudenkaupungin autotehtaalla ensi vuoden alussa. Sen tuotantoa varten Valmet Automotive rekrytoi yli tuhat uutta työntekijää.

Työpaikat täytetään usealla kampanjalla. Tänään niistä käynnistyy ensimmäinen, jolla rekrytoidaan 250 henkilöä. Tarjolla on työtä hitsaamossa, maalaamossa, kokoonpanossa ja logistiikassa.

Valmet Automotiven kotisivuilta pääsee hakuun, ja tietoa työpaikoista saa myös Valmet Automotiven Facebook-sivuilta. Haku on auki joulukuun 18. päivään saakka. Sen jälkeen käynnistyvät haastattelut ja valinnat.

– Valmet Automotiven pitkäjänteinen työ kansainvälisen kilpailukyvyn kehittämiseksi muun muassa panostamalla robotteihin ja tuotantoautomaatioon näkyy nyt vakiintuneena tilauskantana ja poikkeuksellisen suurena rekrytointitarpeena, kertoo Valmet Automotiven toimitusjohtaja Ilpo Korhonen

Autonrakentajakampanjoiden lisäksi Valmet Automotive rekrytoi 100 toimihenkilöä tuotannon, sen tukitoimintojen ja suunnittelupalvelujen tehtäviin.

Parhaillaan Valmet Automotiven henkilöstömäärä on 1 550, ja alihankkijat mukaan lukien työntekijöitä on 2 000. Rekrytointikampanjoiden jälkeen henkilöstöä on 3 000.

 

Silja Eisto