Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Innovaatiot

Jonot pois lätkämatseista ja baaritiskeiltä digipalvelujen avulla

Jonotus on ollut perinne jääkiekko-ottelun erätauolla ja yökerhon baaritiskillä. Ei ole kohta enää, koska digipalvelun avulla voit tilata kännykälläsi juomat ja muut virvokkeet etukäteen.

Yonoton Oy on kovassa kasvussa oleva espoolaisyritys. Sen kehittämä palvelu on yksi esimerkki siitä, kuinka digitalisaatio helpottaa arkea ja palveluita.

Yonoton-applikaatio on tuttu muun muassa kesäfestareilta sekä usealta eri jääkiekon SM-liiga-areenalta. Palvelun avulla voi ennakkoon tilata juomat ja ruuat kännykän avulla. Lätkämatseissa voi jopa saada vaikkapa hampurilaisen juomineen erätauolla istumapaikalleen.

Jatkossa palvelu toimii myös ravintolapuolella. Yökerhoketju Night People Group Oy (NPG) ja massatapahtumista jonottomia tekevä Yonoton Oy ovat aloittaneet yhteistyön.

Yonoton tuottaa NPG:lle mobiilipalvelun, jonka kautta asiakkaat pääsevät hyödyntämään saumattomasti digitaalisuutta osana ravintola- ja yökerhoelämyksiä. Yökerhossa voi pian saada kännykkäänsä vilauttamalla ennakkoon tilatut, maksetut ja laseihin kaadetut juomat pikatiskiltä .  

Palvelu lanseerataan vaiheittain vuoden alusta lähtien kaikissa NPG:n 14 ravintolassa ja yökerhossa ympäri Suomen.

– Digitaalinen asiakasviestintä on aina ollut meillä keskiössä, ja yksikkömme ovat olleet tässä edelläkävijöitä. Uskomme, että Yonoton-yhteistyöllä tulemme jälleen olemaan etulinjassa, toteaa NPG:n toimitusjohtaja Antti Raunio.

Jari Lammassaari

jari.lammassaari@yrittajat.fi