13.7.2017 klo 19:50
Uutinen

Tässä ravintolassa aika pysähtyy: Pirjo on tehnyt töitä keittiössä 40 vuotta

Porin Reposaaressa sijaitseva Ravintola Reposaari on säilyttänyt asemansa kalaruuista pitävien turistien kesäkohteena.

Pirjo Luoto on työskennellyt Ravintola Reposaaressa 40 vuoden ajan. Hän tekee edelleen töitä lähes päivittäin sekä ravintolan keittiössä että salin puolella.

Tällä hetkellä Reposaaressa eletään kiireisintä sesonkiaikaa. Päivittäin ravintolassa vierailee 60-70 turistia. Osa ryhmistä tulee Reposaareen vain maistelemaan perinteikkään ravintolan kalaherkkuja.

Yrittäjäsanomat kysyi Luodolta, mikä on 40-vuotisen yrittäjyyden salaisuus.

Pauli Reinikainen

pauli.reinikainen@yrittajat.fi