15.11.2017 klo 08:38
Uutinen

Katso Paimion tosielämän Leijonienluola suorana lähetyksenä

Paimiossa järjestetään torstaina tosielämän Leijonienluola, jossa kohtaavat miljardipääomia hallinnoivat sijoittajat ja joukko yrityksiä. Tilaisuutta voi seurata suorana netti-tv:n kautta.

Paimion Leijonienluola pidetään torstaina 16.11. klo 9 – 13. Tapahtuman tavoitteena ei ole kerätä voittoa, vaan ajatuksena on palvella yrittäjiä valtakunnallisesti. Siksi Leijonienluola välitetään suorana kaikille halukkaille yrityksille osoitteessa www.paimio.fi/paimio-tv .

Alkuperäisessä Leijonan luola -tv-ohjelmassa yrittäjät ja keksijät koettavat saada idealleen rahoittajan. Paimion tapahtuman yritykset ja pääomasijoittajat voivat tulla ilmaiseksi ja ”ilman sirkushuveja”. Luvassa on Paimion esitteen mukaan ”mahdollisuus maksimaaliseen hyötyyn minimityöllä”.

Paimio pitää oman leijonien luolansa vahvuutena sitä, että tapahtumaa ei ole fokusoitu tiettyyn pääomasijoittajien tai yritysten sektoriin.

Näin homma toimii

Rahoitusta etsivät yritykset ovat tehneet etukäteen järjestäjälle lyhyen esityksen liikeideastaan, sen kannattavuudesta ja kasvusuunnitelmasta. Yritykset jaetaan neljään kokoluokkaan liikevaihdon perusteella alkaen startupeista ja päätyen yli 10 miljoonan euron yrityksiin.

Pääomasijoittajat puolestaan ovat valinneet ilmoittautuessaan omat kohderyhmänsä. Näin minimoidaan turha työ. Pääomasijoittajalla on mahdollisuus esitellä Leijonienluolassa lyhyesti omaa toimintaansa ja toimintaideologiaansa.

Lisää tietoa aiheesta: www.lupavalitapaimio.fi/

toimitus(at)yrittajat.fi