15.11.2017 klo 13:17
Uutinen

Maaseudun yritykset huomio! Nyt kannattaa hakea Kasvupolulle

Haluatko, että yrityksesi kasvaa ja pääsee eteenpäin? Jos vastaus on kyllä, kannattaa hakea KasvuOpenin Maaseudun kasvupolulle. Ai mikä se on?

Kyseessä on kasvuhaluisille maaseudulla sijaitseville yrityksille tarkoitettu ohjelma. Kaikille Kasvupolulle hakeneille on tarjolla huippuasiantuntijoiden apua ja sparrausta Kasvupajassa 14.2.2018. Lisäksi tuomaristo valitsee jatkoon 15 yritystä, joilla on eniten kasvupotentiaalia. Mukaan ohjelmaan voi hakea 10. joulukuuta mennessä hakulomakkeella https://www.kasvuopen.fi/hae

– KasvuPolku on yrittäjälle upea mahdollisuus verkostoitua ja kehittää omaa liiketoimintaa. Itse olin viime vuonna mukana Maaseudun Kasvupolun tuomaristossa, jossa sen näki konkreettisesti. Mukana olleet yritykset kehittyivät ihan silmissä. Kannattaa ehdottomasti etsiä itselle sopiva Kasvupolku ja lähteä mukaan, innostaa SY:n elinkeinoasioiden päällikkö Susanna Kallama.

Toimialaa ei ole rajattu. Edellisen Maaseudun Kasvupolun voittajat olivat liikkuva juomavalmistaja Mehukas Saikkonen & Sippola Isostakyröstä ja premium-lihantuottaja Finn Angus Osuuskunta Sotkamosta.

– Suomen Yrittäjät on mukana mahdollistamassa valtakunnallista Maaseudun Kasvupolkua, kertoo Kallama.

Aluejärjestöistä Uudenmaan Yrittäjät on mukana Keski-Uudenmaan Kasvupolussa, Savon Yrittäjät Pohjois-Savon Kasvupolussa, Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjät Pohjois-Pohjanmaan Kasvupolussa.

Maaseutuverkosto on nyt toista kertaa mukana järjestämässä Maaseudun Kasvupolkua. Se on osa Kasvu Openia, Suomen suurinta kasvuhakuisten yritysten sparrauspalvelua.

Jari Lammassaari

jari.lammassaari(at)yrittajat.fi