3.2.2018 klo 20:35
Uutinen

Tässä ovat vuoden parhaat yrittäjäyhdistykset!

Vimpelin, Mustasaaren, Kemin ja Porin Yrittäjät palkittiin Suomen Yrittäjien vuoden 2017 parhaina paikallisyhdistyksinä. Vuoden 2017 toimialajärjestö on Lääkäripalveluyritykset. Uusissa palkintokategorioissa palkittiin Lempäälän Yrittäjät Vuoden tekijänä, Jyvässeudun Yrittäjät Vuoden vaikuttajana ja Lappeenrannan Yrittäjät Vuoden viestijänä.

Tunnelma Suomen Yrittäjien Puheenjohtajapäivillä Helsingissä nousi kattoon, kun parhaat yrittäjäyhdistykset palkittiin. Palkinnot jaettiin jäsenmäärän mukaan neljässä sarjassa: alle 100, 100–199, 200–500 sekä yli 500 jäsenyritystä. Lisäksi palkittiin paras toimialajärjestö ja ensimmäistä kertaa Vuoden viestijä, Vuoden tekijä ja Vuoden vaikuttaja.

Vimpelin Yrittäjät uudistui määrätietoisesti

Pienimpien paikallisyhdistysten sarjan voitti Vimpelin Yrittäjät Etelä-Pohjanmaalta. Se on uudistanut toimintaansa määrätietoisesti ja strategisesti avoimemmaksi ja näkyvämmäksi yrittäjille ja kuntalaisille. Facebook ja videot on otettu tiiviiksi osaksi viestintä. Pitkäjänteinen työ näkyy jäsenmäärän kasvuna ja uusina luottamushenkilöinä.

Vimpelin Yrittäjien puheenjohtaja Susanna Korkiatupa sai Vuoden paras alle sadan jäsenyrityksen paikallisyhdistys -palkinnon Suomen Yrittäjien varapuheenjohtajilta Nina Rasolalta ja Jaakko Männistöltä. Kuvan otti Jari Lammassaari.

Suomen Yrittäjät

Suomen Yrittäjät

Mustasaaren Yrittäjät auttaa verkostoitumaan

Alle kahdensadan jäsenyrityksen sarjan voittaja Mustasaaren Yrittäjät Rannikko-Pohjanmaalta on kasvanut hieman yli 70 jäsenestä yli sataan jäseneen. Yhdistys on panostanut ennen kaikkea verkostoitumiseen ja käyttää ennakkoluulottomasta hyväkseen eri viestintämenetelmiä kummallakin kotimaisella kielellä.

Mustasaaren Yrittäjien puheenjohtaja Maria Norrlin-Asplund tuuletti voittoa. Suomen Yrittäjien varapuheenjohtajat Nina Rasola ja Jaakko Männistö onnittelivat. Kuvan otti Jari Lammassaari.

Suomen Yrittäjät

Suomen Yrittäjät

Kemin Yrittäjät elinkeinoelämän linkki

lle 500 jäsenyhdistyksen sarjan voitti Kemin Yrittäjät Lapista. Yhdistys on nostanut merkittävästi profiiliaan elinkeinoelämän vaikuttajaa Kemissä. Yhdistys toimii yhdyssiteenä yrittäjien ja kiinalaisen Kaidi Finland Oy:n välillä, kun kartoitetaan tulevan biojalostamon alihankintatarpeita.

Kemin Yrittäjien puheenjohtaja Tuomo Jäärni oli onnellinen voitosta. Kuvan otti Jari Lammassaari.

Suomen Yrittäjät

Suomen Yrittäjät

Porin Yrittäjät ottaa vahvasti kantaa

Suurimpien yhdistysten sarjan voitti Porin Yrittäjät Satakunnasta. Se kasvatti jäsenmääräänsä vuonna 2017 yli 40 jäsenellä. Yhdistys ottaa rohkeasti kantaa yrittäjiä koskeviin kysymyksiin ja nostaa niiden yleiseen keskusteluun. Esimerkiksi kivijalkakauppojen yhtiövastikkeista uutisoi sekä Satakunnan Kansa, Radio Pori että YLE Pori puheenjohtajan mielipidekirjoituksen jälkeen.

Nina Huhtamäki, Niina Etelätalo-Niemi, Jari Taimi ja Jukka Hurrila Porin Yrittäjistä riemuitsivat palkinnosta. Kuvan otti Jari Lammassaari.

Suomen Yrittäjät

Suomen Yrittäjät

Lempäälän Yrittäjät on Vuoden tekijä

Pirkanmaalainen Lempäälän Yrittäjät palkittiin vuoden tekijänä. Lempäälässä yrittäjäyhdistys on perustanut Ideahuoneen, joka tarjoaa konkreettista hyötyä jäsenyrittäjille. Yrittäjiä yhteen kokoava ja uudentyyppisiin tilaisuuksiin ja verkostoitumiseen suunniteltu tila vastaa oivaltavasti alan haasteisiin.

Lempäälän Yrittäjien Heikki Hakanen, Pauliina Mäkelä ja Ismo Paananen riemuitsivat Vuoden tekijä -palkinnosta, jonka jakoivat Suomen Yrittäjien varapuheenjohtajat Carita Orlando ja Jaakko Männistö. Kuvan otti Jari Lammassaari.

Suomen Yrittäjät

Suomen Yrittäjät

Jyvässeudun Yrittäjät vaikutti vahvimmin

Vuoden vaikuttajana palkittiin Jyvässeudun Yrittäjät Keski-Suomesta. Yhdistyksen vaikuttamistyö yhdessä kunnan muiden yrittäjäyhdistysten kanssa on määrätietoista ja konkreettisesta – tulokset näkyvät muun muassa kunnan yritysvaikutusten arvioinnissa. Vaikuttamisen jatkuvuus varmistetaan kouluttamalla valtuutettuja systemaattisesti.

Jyvässeudun Yrittäjien puheenjohtajisto Päivi Leminen, Seija Kiiskilä ja Minna Koivuniemi voittotunnelmissa Suomen Yrittäjien varapuheenjohtajien Carita Orlandon ja Jaakko Männistön kanssa. Kuvan otti Jari Lammassaari.

Suomen Yrittäjät

Suomen Yrittäjät

Lappeenrannan Yrittäjät vakuutti viestinnällään

Lappeenrannan Yrittäjät Etelä-Karjalasta sai Vuoden viestijä -palkinnon. Jäsenyrittäjien arjesta kertova Kipinän hetki -video nousi ilmiöksi ja Lisäsi Lappeenrannan Yrittäjien näkyvyyttä. Vahva panostus sosiaaliseen mediaan houkutteli tapahtumiin mukaan uusia ja nuoria yrittäjiä.

Vuoden viestijä -palkinto lämmitti Etelä-Karjalan Yrittäjien puheenjohtajan Minna Kokin ja Lappeenrannan Yrittäjien puheenjohtajan Sami Hännisen mieltä. Suomen Yrittäjien varapuheenjohtajat Carita Orlando ja Jaakko Männistö onnittelivat.

Suomen Yrittäjät

Suomen Yrittäjät

Vuoden toimialajärjestö Lääkäripalveluyritykset vaikutti keskeisesti sote-uudistukseen

Vuoden toimialajärjestönä palkittiin Lääkäripalveluyritykset. Se on ollut keskeisesti mukana vaikuttamassa sosiaali- ja terveyspalvelu-uudistukseen. Yhteistyöhön Suomen Yrittäjien ja muiden toimialajärjestöjen kanssa LPY on tuonut oman vahvan osaamisensa.

Lääkäripalveluyritysten Carola Valkama ja Ismo Partanen saivat Vuoden toimialajärjestö -palkinnon Suomen Yrittäjien varapuheenjohtajilta Carita Orlandolta ja Nina Rasolalta. Kuvan otti Jari Lammassaari

Suomen Yrittäjät

Suomen Yrittäjät

Suomen Yrittäjillä on 393 paikallisyhdistystä ja 62 toimialajärjestöä, joiden joukosta voittajat valittiin.