Etsi

Markkinointi

Lajissaan ensimmäinen virtuaalitapahtuma starttaa: Ilmaisia neuvoja markkinointiin

Suomen suurimman virtuaalitapahtuman tarkoituksena on tukea tuhansien yritysten markkinointia, täysin ilmaiseksi.

Huomenna keskiviikkona käynnistyvä Markkinointisummit keskittyy auttamaan yrittäjiä markkinoimaan yritystään. Kyseessä on virtuaalinen ilmaistapahtuma, joka kestää 18. maaliskuuta asti. Mukaan on haalittu tunnettuja bisnespuhujia kuten johtamisen professori Alf Rehn ja Varustelekan yrittäjä Valtteri Lindholm

Markkinointisummitin ideana on yhdistää videot, podcastit ja radion virtuaaliseksi kokonaisuudeksi. Tapahtuman osallistuja voi valita itseään kiinnostavan sisällön, katsoa sen mihin aikaan haluaa ja valita sopivan tavan katsoa esitykset. Tapahtumassa haastatellaan Suomen parhaita markkinoinnin asiantuntijoita, jotka auttavat yrittäjiä ja yrityksiä ymmärtämään ja hyödyntämään nykypäivän tehokkaimpia markkinointikanavia.

– Tarkoitus on puhua muun muassa markkinoinnin johtamisesta, verkkokaupasta, analytiikasta, kotisivuista, sisältömarkkinoinnista, sosiaalisen median markkinoinnista ja videoista. Puhujien esityksiä pystyy katsomaan eri puolilta Suomea, kun kaikki on vain verkossa, sanoo järjestäjä Rami Salomaa kertoo.

"Markkinoinnissa eniten puutteita"

Salomaan mukaan tapahtuman tavoitteena on antaa yrittäjille käytännön neuvoja, joita nämä voivat heti hyödyntää omassa arjessaan.

– Markkinoinnissa on eniten puutteita. Toivottavasti tämän tapahtuman jälkeen tilanne muuttuu, Salomaa jatkaa.

Salomaalla itsellään on pitkä kokemus markkinoinnista. Hän auttaa suomalaisia yrityksiä ymmärtämään markkinointia ja toimii muun muassa Euroopan unionin liiketoimintavalmentajana.

– Virtuaaliset tapahtumat antavat mahdollisuuden tavoittaa huomattavasti suuremmat massat kuin aikaisemmin. Verkossa toteutettava tapahtuma ei sido katsojaa aikaan eikä paikkaan.

Tapahtumassa on mukana yli 10 000 yrittäjän Facebook-ryhmä sekä kumppanit Finnvera, Feedbackly, BusinessFM, PING Helsinki, OFRD, Harva, Visma PPC Oy, Työeläkeyhtiö Elo ja Lyyti.

Kuva: Järjestäjä

Yrittäjäsanomat

toimitus (at) yrittajat.fi