19.4.2018 klo 19:26
Uutinen

Tv:stä tutun Burgerimiehen yritys ponnisti parhaaseen AAA -luokkaan – katso lista

Yrittäjät.fi julkaisee viikoittain AAA-luokkaan päässeiden yritysten tiedot. Tällä kertaa AAA-luokkaan nousivat tv:stä tutun Burgerimiehen ja kuuron rap-artistin Signmarkin yritykset.

Lista julkaistaan torstaisin. Listauksessa ovat mukana AAA-luokkaan edellisen viikon torstaista kuluvan viikon keskiviikkoon mennessä listalle päässeet yritykset.

Nyt julkaistavalla listalla on yhteensä 167 yritystä, jotka ovat nousseet AAA-joukkoon.

Yritysjoukon liikevaihdon keskiarvo on noin 1,9 miljoonaa euroa ja tuloksen keskiarvo noin 262 000 euroa.

Listalla on muun muassa tv:stä tutun Burgerimiehen eli ravintolayrittäjä Akseli Herlevin helsinkiläinen yritys Naugty Brgr Oy, joka teki noin 2,6 miljoonan euron liikevaihdolla 712 000 euron tuloksen. Herlevi avasi ensimmäisen Naughty Brgr:n Helsinkiin 2015. Sittemmin hampurilaisravintoloiden ketju on jatkunut Turkuun ja Tampereelle, pian myös Jyväskylään.

AAA-joukkoon on noussut myös kuuron rap-artistin Signmarkin eli Marko Vuoriheimon yritys. Signmark Productions Oy teki noin 1,1 miljoonan liikevaihdolla 311 000 euron tuloksen. Signmarkin yritys muun muassa tuottaa videoita ja musiikkia. Signmarkista on myös tullut suosittu luennoitsija, hän on ollut puhumassa muun muassa yrittäjäpäivillä.

AAA-listan tiedot toimittaa Bisnode. Luokitus perustuu Bisnoden kehittämään automaattiseen luottoluokitusjärjestelmään. Se on jatkuvasti päivittyvä järjestelmä, joka yrityksen toimintaa, taustaa, taloutta ja maksutapaa koskevaa informaatiota järjestelmällisesti keräämällä ja analysoimalla arvioi yrityksen luottokelpoisuutta ja kykyä selviytyä normaaliin liiketoimintaan liittyvistä sitoumuksista.

Yrittäjäsanomat julkaisee tietoja myös perustetuista yrityksistä. Tämä lista julkaistaan tiistaisin.

Jari Lammassaari

jari.lammassaari(at)yrittajat.fi