7.5.2018 klo 12:06
Uutinen

Miljoonilla euroilla teemapuistoja Kiinaan ja Yhdysvaltoihin – Lappsetille historian suurin kauppa

Lappset toimittaa oppimista tukevia aktiviteettipuistoja.

Rovaniemeläisen Lappset Group Oy:n teemapuistojen liiketoiminnasta vastaava Lappset Creative on solminut yhteistyösopimuksen kansainvälisen Merlin Entertainments-yrityksen kanssa teemapuistojen suunnittelusta ja toimittamisesta seuraavan puolentoista vuoden aikana.

Kyseessä on Lappsetin historian suurin kauppa, jonka arvo nousee useisiin miljooniin euroihin. Lappset Creative toimittaa Merlinille tarha- ja esikouluikäisille suunnattuja oppimista tukevia aktiviteettipuistoja Kiinaan ja Yhdysvaltoihin.

– Olemme erittäin ylpeitä siitä, että kansainvälinen Merlin-konserni valitsi Lappset Creativen yhteistyökumppanikseen. Kyseessä on historiamme merkittävin kumppanuus, joka kattaa teemapuistojen suunnittelun ja toteutuksen avaimet käteen –periaatteella useisiin kohteisiin. Sopimus vahvistaa asemaamme aktiviteetti- ja teemapuistojen maailmanlaajuisena toimittajana, ja on samalla osoitus aikaisemmin erinomaisesti tehdyistä projekteista. Kaupan myötä työllistämme suunnittelijoita, tuotantoa ja projektijohtamisen ammattilaisia. Meillä on tarve rekrytoida lisää kansainvälisiä osaajia, kertoo Lappset Creativen johtaja Johan Granholm.

Lontoon pörssiin listatun Merlin Entertainmentsin liiketoiminta- ja brändijohtaja Mike Vallisin mukaan valinnan teemapuistojen kokonaistoimituksesta Lappsetin hyväksi ratkaisi Lappset Creativen vahva kokemus sisä- ja ulkotiloihin sijoittuvien aktiviteettipuistojen toimittajana.

– Iloitsemme yhteistyöstä Lappset Creativen kanssa, joka on yksi Euroopan johtavia teemoitettujen aktiviteettipuistojen ja perheille suunnattujen elämyskeskusten toimittajia. Heidän aikaisempi toimitushistoriansa teki vaikutuksen, Mike Vallis sanoo.

toimitus (at) yrittajat.fi

Kuvituskuva: IStockphoto