8.11.2018 klo 08:02
Uutinen

Helsinki toimii Euroopan suurimman bisnesenkelitapahtuman näyttämönä ensi kesänä – odotetaan tuhansia kävijöitä ja 600 sijoittajaa

Helsingissä kesäkuussa 2019 järjestetään European Business Angels Networkin (EBAN) konferenssi, joka on Euroopan suurin tapahtuma bisnesenkeleille. Se pidetään vuosittain eri maissa.

Helsinki on tullut tutuksi synkimmän vuodenajan startup-näyttämönä, kun Slush-tapahtuma kerää maailman startup-vaikuttajia yhteen. Ensi kesäkuussa Helsingissä järjestetään startup-tapahtuma myös mahdollisesti paremman sään aikaan, kun kolme suurta sijoittaja- ja startup-tapahtumaa järjestetään Helsingissä ensi kesäkuussa.

Tapahtumiin odotetaan tuhansia startup-kentän toimijoita ja yli 600:aa kansainvälistä sijoittajaa. Tapahtumien järjestäjinä toimivat NewCo Helsinki, Finnish Business Angels Network (FiBAN) ja startup-businesskonferenssi Arctic15. Tavoitteena on sijoittajien, startup-yritysten ja muun yleisön yhteensaattaminen.

EBAN Helsinki 2019 on European Business Angels Networkin (EBAN) konferenssi, ja Euroopan suurin tapahtuma bisnesenkeleille. Se pidetään vuosittain eri maissa. Helsingin tapahtuma tarjoaa kansainvälisille bisnesenkeleille parhaita mahdollisia verkostoitumismahdollisuuksia sekä koulutuksia enkelisijoittamisen ajankohtaisista teemoista.

EBAN Helsinki -konferenssi järjestetään 3.–4. kesäkuuta 2019 ja se jatkuu 5.–6. kesäkuuta 2019 Arctic15 -kasvuyritystapahtuman muodossa. Arctic15:ssa sijoittajat tapaavat Pohjoismaiden ja Baltian lupaavimpia startup-yrityksiä.

Arctic15 on vuotuinen startup-businesskonferenssi, joka keskittyy verkostoitumiseen ja tapaamisiin kansainvälisten startup-yritysten, sijoittajien ja suuryritysten edustajien välillä. Tapahtuma tuo Helsinkiin vuosittain 2 000 osallistujaa 50:stä eri maasta.

Tapahtuman 15 teemaa kattavat erilaisia Pohjoismaiden ja Baltian startup-ekosysteemille merkittäviä teollisuuden aloja, teknologioita ja aiheita, kuten Fintech, SaaS, terveysteknologia ja tekoäly. Lupaavimmat Pohjoismaiden ja Baltian startup-yritykset kilpailevat myös sijoituksesta kansainvälisten enkelisijoittajien sijoitusohjelmassa, joka järjestetään yhteistyössä FiBANin kanssa.

NewCo Helsinki, osana Helsingin kaupunkia, järjestää yhteistyökumppaneidensa kanssa kaikille avoimen Helsinki Startup Day -tapahtuman 4. kesäkuuta 2019. Tapahtuma perehdyttää Helsingin vahvuuksiin startup- ja teknologia-alojen keskuksena ja kerää yhteen paikalliset ekosysteemin toimijat.

Vuonna 2018 tapahtumaan ilmoittautui noin tuhat startup-kentän vaikuttajaa. Tapahtuman tavoitteena on vahvistaa paikallista startup-yhteisöä sekä luoda kansainvälisiä suhteita yhdistämällä startup-yrittäjät palveluntarjoajiin.

Toimitus (at) yrittajat.fi