Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Järjestö

Katso suora lähetys: Yrittäjien tentissä Sipilä, Orpo, Marin ja Haavisto

Yrittäjien vaalitavoitteet ja puoluejohtajapaneeli lähetetään perjantaina Facebook-livenä.

Miten yrittäjien ja yrittäjyyden olosuhteita kannattaa parantaa tulevalla vaalikaudella? Suomen Yrittäjät kertoo sen perjantaina 1.2. kello 13 alkaen: Kasva Suomi -tavoiteohjelma julkistetaan Helsingissä ja lähetetään suorana Suomen Yrittäjien Facebookissa. Tavoitteita esittelevät toimitusjohtaja Mikael Pentikäinen, pääekonomisti Mika Kuismanen ja työmarkkinajohtaja Janne Makkula.

Puoluejohtajat Pekka Haavisto vihreistä, Sanna Marin SDP:stä, Petteri Orpo kokoomuksesta ja Juha Sipilä keskustasta saapuvat Yrittäjien tenttiin kello 14. Toimittaja ja viestintäyrittäjä Eeva Lehtimäki tenttaa puoluejohtajilta, mitä he suunnittelevat ensi vaalikaudelle yrittäjien työn helpottamiseksi. Suomen Yrittäjien puheenjohtaja Jyrki Mäkynen tuo paneeliin Yrittäjien näkökulman.

Kasva Suomi -julkistustilaisuus on osa yrittäjäjärjestön Vaikuttajafoorumia, joka kokoaa Helsinkiin ja Silja Europalle lähes 400 yrittäjäjärjestön paikallisyhdistysten ja aluejärjestöjen puheenjohtajaa.

Tilaisuuteen on kutsuttu myös tiedotusvälineitä, eli se saattaa olla nähtävissä suorana lähetyksenä myös muiden medioiden sivuilta.

Eduskuntavaalipäivä on 14. huhtikuuta.